Prodej chalupy, Bělá pod Pradědem, 380 m2

Bělá pod Pradědem

3 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků
Hypotéka od 16 680 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBělá pod Pradědem
ID00098
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná380 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuSamota
Plocha nemovitosti1000 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Bělé pod Pradědem

Popis

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rekreační chalupu ve velmi atraktivní a vyhledávané lokalitě červenohorského sedla, obci Bělá pod Pradědem. Třípodlažní budova je určena k celkové rekonstrukci a nabízí potenciál pěti apartmánů s vlastním soc. zařízením + společenské a technické zázemí, lyžárna/kolárna.../. Hlavní svislé konstrukce vč. konstrukce střechy jsou v pořádku, střešní krytina z pozinkovaného plechu v dobré kondici.
IS: elektřina 230/400V, zdroj vody z vlastní studny, odkanalizováno do septiku, vytápění ústřední na tuhá paliva.
Celková rozloha pozemku cca1000 m2, zastavěná plocha 380 m2, ostatní plocha 620 m2. Příjezd k objektu po celoročně udržované asfaltové komunikaci, možnost parkování pro cca 10 aut.
Chalupa má, vzhledem k lokaci, parametrům výměr a možnosti celoročního využití, velmi solidní budoucí výnosový/investiční potenciál.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Bělé pod Pradědem.