Prodej rodinného domu, Svinaře, 161 m2

Svinaře

12 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 59 571 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSvinaře
IDN656
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná135 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha161 m2
Plocha nemovitosti475 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Svinařích

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Příjemné moderní bydlení s nízkými provozními náklady, oblíbenou dispozicí 5KK a ideální velikostí zahrady doplněné o dostatek místa k parkování (garáž + venkovní stání).

Styl, který baví, je podpořen smysluplnou dispozicí ve dvoupodlažním uspořádání se snadným přístupem na terasu a navazující zahradou.

Velkoformátová okna dodávají interiéru velkou světlost, která je doplněna o rozumnou výměru pokojů a dvě stylové koupelny.

Kvalitnímu bydlení přispívají moderní technologie, v případě této nemovitosti je k dispozici rekuperace vzduchu, okna s trojskly, tepelné čerpadlo v kombinaci s elektrokotlem a možností rozšíření o FTV. Pro stínění je hotová kompletní příprava.

Komfortní vytápění je řešeno podlahovým topením (teplovodním).
Dále je k dispozici retenční nádrž s připojením na přípravu pro závlahu. Detailní technické informace jsou podrobně představeny na webu nemovitosti. fkr.cz/svinare/

Svinaře se nachází v oblíbeném okrese Beroun, obec je dostupná z Prahy po dálnici D4 a také případně vlakem z vedlejší obce Řevnice. Do místní školky se dostanete vozem za 2 minuty.

Případně vám můžeme nabídnout vedlejší nemovitost o totožné dispozici, kde je možný výběr finálních dekorů všech povrchů dle vašeho výběru.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svinařích.