Prodej rodinného domu, Olomouc, U panelárny, 134 m2 (ID: 1252423)

U panelárny, Olomouc

9 650 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu a provize RK
Hypotéka od 45 989 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaU panelárny, Olomouc
ID160-NP02465
StavbaCihlová
Stav objektuProjekt
Plocha užitná134 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy128 m2
Plocha nemovitosti263 m2
Plocha zahrady70 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické, Podlahové
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Olomouci

Popis

Hledáte nový domov v krajském městě Olomouc s výbornou dopravní dostupností a občanskou vybaveností?

Představujeme Vám projekt nové výstavby 16 moderních rodinných domů v městské části Olomouc - Chválkovice. Projekt RD Chválkovice nabízí ideální kombinaci moderního bydlení s využitím zahrady, kterou si vytvoříte dle vlastních představ, a dvěma zastřešenými parkovacími stáními. Lokalita výstavby nových rodinných domů se nachází nedaleko přírody a možných sportovních aktivit ne jen podél řeky Bystřice.

Nových 16 stavebních pozemků nabízí různé celkové výměry od 260 m² do 554 m² a všechny shodně nabízejí zastavěnou plochu rodinného domu 128 m².

Vytápění všech domů bude zajištěné tepelnými čerpadly.

Konkrétně, tento nabízený stavební pozemek má výměru 263 m² a je v inzerovaném situačním plánku RD Chválkovice ,,NABÍDKA DOMŮ,, pracovně označen č. 3.

Jednopodlažní dům s obytným podkrovím o celkové užitné ploše 134,4 m² a dispozicí 5+kk je situovaný na rovinatém terénu. Dům se prodává ve standardu hrubé stavby. Ta zahrnuje základovou desku, hydroizolaci a tepelnou izolaci, stavbu z keramických pálených cihel o minimální tloušťce zdiva 440 mm včetně překladů a věnce, kompletní zastřešení pálenou keramickou taškou, klempířské prvky, hliníkové okenní rámy s trojsklem, dále oplocení, pergolu, finální fasádu, bílou omítkovinu a kompletní dřevěné prvky. Vnitřní uspořádání je navrženo tak, aby charakter navrženého domu maximalizoval možnosti využití celého pozemku.

V přízemí domu se nachází zádveří (2,3 m²), šatna (2,9 m²), technická místnost /prádelna (3,1 m²), spíž/sklad (6,3 m²), prostor pro popelnici - odpad (1,3 m²), ložnice (13 m²), pracovna (11 m²), koupelna (5,2 m²), dále schodiště do podkroví domu s chodbou (4,8 m²), kuchyně (8 m²), jídelna (12 m²), obývací pokoj (17,9 m²), WC (2,1 m²), chodba (7,9 m²), krytá terasa (18,4 m²), terasa (19,9 m²). V podkroví domu se nachází chodba (4,1 m²), dva samostatné pokoje (12,2 m² a 13 m²) a koupelna s WC (7,3 m²). Vše najdete u projektu v kartě domu u projektu RD Chválkovice.

Uvedená cena zahrnuje pozemek včetně standardu hrubé stavby, právních služeb a provize RK. Realizace interiéru a dokončovací práce si kupující bude realizovat dle svého uvážení a rozpočtu.

Výstavba byla zahájena 3/2024. Plánované dokončení hrubých staveb 9/2025. V rámci projektu pro vás připravujeme a rádi vám nabídneme zvýhodněné úvěrování, které je připravené tomuto projektu na míru naším finančním poradcem po konzultaci a upřesnění vstupních informací s jednotlivými zájemci o koupi.

Více informací získáte u prodejce projektu RD Chválkovice a následně na naší společné osobní schůzce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci.