Pronájem obchodního prostoru, Tábor - Klokoty, 1631 m2

Tábor, Klokoty

35 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaTábor, Klokoty
ID869438
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná1631 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuRušná část obce
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Táboře

Popis

Představujeme Vám jedinečnou příležitost k pronájmu rozsáhlého areálu v lokalitě Všechov - Klokoty, který nabízí mnohostranné využití pro Vaše podnikání. Komplex s budovami o celkové užitné ploše 1631 m² je ideálním místem pro váš podnikatelský záměr, ať už se jedná o autodopravu, logistiku nebo jiné obchodní aktivity.
Lokalita: Nemovitost se nachází na frekventovaném místě, které je snadno dostupné z okolí.
K velkým výhodám patří vlastní studna s pitnou vodou, což je vzhledem k cenám vody v Táboře obrovským bonusem, stejně jako připojení k odpadům a elektřině. Navíc je možné celkovou plochu objektu ještě upravit dle potřeb nájemce.
Tento objekt je skvělou volbou pro každého, kdo hledá prostor pro rozvoj svého podnikání.
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo pro domluvení prohlídky. Těšíme se na Vaši odpověď a jsme připraveni odpovědět na veškeré Vaše dotazy.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Táboře.