Prodej chaty, Kaliště, 80 m2

Kaliště

4 300 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize RK
Hypotéka od 20 493 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKaliště
ID325
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná80 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti550 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Kališti

Popis

Chata v oáze klidu Na základě výhradního zastoupení nabízíme k prodeji chatu v krásném prostředí Českomoravské vrchoviny u obce Kaliště poblíž Humpolce. Chata je zděná, dvouposchoďová, vybavená dřevěným nábytkem zhotoveným na míru.
V 1.NP se nachází vstupní chodba, kuchyně, která je propojená s hlavní obytnou místností s krbem. Dále je z chodby vstup na WC a do sprchového kouta. Je zde i malá spíž. Po dřevěných schodech je vstup do podkroví, kde se nachází dvě ložnice se vstupem na balkon. Vytápění je v přízemí krbem a v poschodí krbovou vložkou. Nemovitost je částečné podsklepená. V loňském roce byla udělaná kompletně nová střecha. K chatě náleží pozemek o rozloze 550 m2, který je v zadní části zalesněn a podíl na přístupové cestě. Na pozemku je vlastní vrtaná studna, z níž je voda zavedená do chaty. Odpady jsou svedeny do septiku na pozemku. Vzhledem k tomu, že se chata se nachází v malé chatové oblasti, je zde naprostý klid a pohoda. Nutné vidět. Doporučujeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Kališti (okr. Pelhřimov).