Prodej chaty, Jevany, 30 m2

Jevany

900 000 Kč
/za nemovitost
cena k jednání
Hypotéka od 4 289 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJevany
ID12081
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná30 m2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy30 m2
Plocha nemovitosti1 m2
Elektřina230V
OdpadTrativod
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Jevanech

Úklidové služby

Popis

Obec Jevany v okrese Praha-východ je známá svými rozlehlými pozemky s několikapatrovými prvorepublikovými vilami. Obec se rozkládá asi 30 kilometrů jihovýchodně od centra Prahy a třináct kilometrů východně od města Říčany. Leží na okraji Národní přírodní rezervace Voděradské bučiny na Jevanském potoce vlévajícím se ve Stříbrné Skalici do Sázavy.

Na mírně svažitém lesním pozemku se nachází dřevěná chata s kamennou podezdívkou. Do chaty byla zavedena elektřina a je možné napojení na vodu z místního vodovodního řadu. Elektroměr je nyní odpojený. Objekt je určen ke kompletní rekonstrukci podle představ nového majitele. Chata stojí na pozemku jiného vlastníka. Tento pozemek (3.341 m2) nebo jeho část bude možné odkoupit za podmínek stanovení ceny obvyklé znaleckým posudkem (odhadem 5.000,- Kč/ m2).

V blízkosti chaty se nachází známé turistické trasy, které začínají u Vyžlovského rybníka vedoucí hlubokými lesy kolem rybníků Ján a Švýcar, podél Jevanského potoka až k Jevanskému rybníku v centru obce.

Pokud hledáte k bydlení či odpočinku čistou přírodu a klidné prostředí, je tohle místo pro vás to pravé. Zavolejte mi a domluvte si prohlídku

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Jevanech.