Prodej rodinného domu, Bílá Lhota - Červená Lhota, 177 m2

Bílá Lhota, Červená Lhota

3 190 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 15 203 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBílá Lhota, Červená Lhota
ID02444
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná177 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuRohový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1391 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace, Septik
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceBetonová, Dlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceOstatní
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Terasa
Parkování

Origo partneři v Bílé Lhotě

Popis

Vážení klienti, ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout k prodeji historickou stavbu z roku 1558 v obci Bílá Lhota - Červená Lhota 6 km od Litovle.

Předmětem prodeje je dvoupodlažní, památkově chráněný rodinný dům, rozčleněný na hospodářskou a rezidenční část.

Dům je dispozičně řešený jako 7+2, jinak jako dvougenerační stavba o dispozicích bytů 3+1 a 4+1 s dobudováním koupelny.
Místnosti v I.NP se pyšní klenutými stropy z období baroka, tj. tři obytné místnosti, koupelna, hala, zádveří, bývalé prostory stájí a prostory ke skladování dřeva.
Ve II. NP se nachází čtyři obytné místnosti, kuchyň, obývací pokoj, zádveří.

Nemovitost byla postavena na kamenném základu bývalé hradní tvrze z pálených cihel. Topení je v současnosti řešeno elektrickými topidly, ohřev vody elektrickým bojlerem. Stavba prošla dílčím opracováním přípravného charakteru, jakožto odkopání na patu domu, instalace izolační folie, dosypání štěrku.
Ve dvou ze tří obytných místností byla odstraněna podlahová krytina až na cihlovo - kamenný základ. V domě je nutné dále vyměnit vodoinstalaci, rozvody odpadů a elektroinstalaci. Následně výměna okenních výplní, střechy a dokončení bytové jednotky ve druhém podlaží.
Dům je napojen na vodovodní řád, studna pro zahradní účely se nachází na obecním pozemku z důvodu historické situace. Obec disponuje kanalizací, která se nachází na hranici pozemku. Dům není na kanalizaci připojen, je nutné dobudovat přípojku. Elektřina je do domu přivedena standartním vedením, rozvody elektřiny v domě jsou původní hliníkové.

Fotografie interiéru zašleme na požádání konkrétnímu zájemci o prohlídku.

V případě zájmu o bližší informace nebo sjednání prohlídky kontaktujte, prosím, našeho certifikovaného makléře. Financování této nemovitosti lze řešit bez poplatku s naším hypotečním specialistou.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bílé Lhotě.