Prodej rodinného domu, Planá nad Lužnicí, Zhořská, 231 m2

Zhořská, Planá nad Lužnicí

22 600 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 107 705 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZhořská, Planá nad Lužnicí
ID00248
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná231 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti3226 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Plané nad Lužnicí

Popis

Je nám velkou ctí, že Vám můžeme nabídnout ke koupi nádhernou prvorepublikovou vilu původně z roku 1926, která v průběhu let prošla citlivou rekonstrukcí. Jedná se o objekt vhodný pro početnou rodinu, ale umožňuje i komerční pronájem, což se současnému majiteli v minulosti osvědčilo. Nový vlastník jistě ocení velkorysost pozemku, která činí více než 3.000 m2, maximální soukromí, zajištěné mohutným živým plotem, klidnou lokalitu okrajové vilové čtvrti, bez nadsázky jen 2 kroky do přírody a přitom skvělou dopravní dostupnost, jakou poskytuje jen pár kilometrů vzdálená dálnice (Praha 70 minut, České Budějovice 30 minut).


Co Vám vila nabízí:

- 7 obytných místností
- 2 koupelny
- 1 garáž na 2 auta
- v suterénu infrasauna (zde podlahové vytápění) + rozsáhlé užitkové prostory
- terasa, zimní zahrada, zasklená veranda
- koncový pozemek – sousedí se zahrádkou
- zapuštěný bazén
- užitková zahrádka se skleníkem
- budova bývalé konírny – dnes skladovací prostory
- rozsáhlý podzemní sklep
- původní protiletecký bunkr


Poloha domu je skvělá, vila a k ní patřící pozemky jsou poslední v obci Planá nad Lužnicí. Mohutný živý plot zajišťuje dokonalé soukromí pro pohyb v domě i na zahradě. Takže při posezení s přáteli či grilování v pergole, koupání v bazénu nebo práci na užitkové zahrádce se skleníkem Vás nebude nikdo vyrušovat. Za vilou začíná les, poskytující klasické možnosti vyžití v přírodě.


V domě je plynový kotel a kotel na pevná paliva, v celém domě jsou moderní radiátory. Elektřina vedená v mědi. Ohřev vody elektrickým bojlerem o objemu 200 l umístěným v podkroví domu. Objekt je napojený na městský vodovod, zároveň na pozemku najdete 2 studny.


Planá nad Lužnicí je obec s přibližně 4,6 tis. obyvatel, nachází se v blízkosti okresního města Tábor 5 km) a zároveň v dosahu hl. města Prahy, kam dorazíte za cca 70 minut a Českých Budějovic, ve kterých jste za cca 30 minut. V místě se též nachází železniční trať a spojení s Táborem zajišťuje městská hromadná doprava (kyvadlová doprava, zastávka cca 300 m). V Plané nad Lužnicí najdete také mateřskou a základní školu, obchody, restaurace.


Jedná se o výjimečnou a milovanou nemovitost a věříme, že pro ni najdeme majitele, kteří ji budou mít stejně tak rádi.


Pro termín prohlídky kontaktujte makléře zakázky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Plané nad Lužnicí.