Prodej rodinného domu, Horní Stropnice, 300 m2

Horní Stropnice

6 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 33 312 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Stropnice
ID00077
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná300 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha300 m2
Plocha nemovitosti1052 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Horní Stropnici

Popis

V přírodním parku Novohradské hory v obci Horní Stropnice nabízíme rodinný dům k prodeji.
Dům se nachází v klidné části obce na pozemku o rozloze 1.052 m2, zastavěná plocha činí 194 m2.
Dispozičně je rozdělen na dva samostatné prostorné byty (+ možnost vybudovat v přízemí garsonku).
V prvním nadzemním podlaží domu je byt 4+1, který vyžaduje renovaci. Dispozice - zádveří, vstupní chodba ze které se vchází do všech pokojů. Kuchyně s terasou a prostorný obývací pokoj jsou orientovány na jižní stranu s výhledem do ulice, další tři ložnice mají orientací východ, západ s okny do zahrady a zeleně okolo domu. Koupelna a samostatné WC jsou samozřejmostí.
Ve druhém nadzemním podlaží je nový byt 3+KK, se samostatným vchodem (nebo je možno projít schodištěm z bytu v 1NP)
Dispoziční řešení podkrovního bytu 3+KK - venkovní schodiště, zádveří, vstupní chodba, nádherně prosvětlený a prostorný obývací pokoj s výhledem na kostel Dobrá Voda, kuchyňský kout, dvě ložnice, koupelna s WC.
A to vše s velmi příjemnou energií a naprostým klidem.
Dům je celý podsklepený a v těchto prostorách se nachází garáž, sklep na potraviny, sklep na uhlí, další na uskladnění dřeva a velká pracovna s krbovými kamny pro možnost lokálního topení.
Dům je možno vytápět ústředním topením na tuhá paliva, nebo plynovým kotlem.
Stáří domu je cca 40 let, je však velmi udržovaný a průběžně renovovaný. Poslední úpravy se týkaly výměny oken do ulice a zateplení jižní a západní strany domu.
V zadní části zahrady najdeme skleník a stavbu, kterou lze využít jako dílnu, odkládací prostor, nebo upravit na zahradní domek.
Dům je napojen na obecní vodu i kanalizaci.
V obci Horní Stropnice je veškerá občanská vybavenost - školka, škola, sportovní centrum, zdravotní středisko, dům pro seniory, pošta, obecní úřad, potraviny, restaurace, koupaliště, atd.
Více informací o nabízeném domě ráda sdělím zájemcům na telefonu 777 087 565 a financování zprostředkuji.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horní Stropnici.