Prodej rodinného domu, Mezholezy, 96 m2

Mezholezy

3 200 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 250 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMezholezy
ID158
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná76 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha96 m2
Plocha nemovitosti1020 m2

Origo partneři v Mezholezích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Kdo touží po žití a trávení času v přírodě, kde najdete klid a pohodu, mám nabídku přímo pro Vás.
Dovolujeme si nabídnout k prodeji nemovitost určenou jak k rekreaci, tak i po drobných úpravách k trvalému bydlení, a to v malebné obci Mezholezy na Domažlicku.
Nemovitost je užívána dispozičně jako 3+1, na zastavěné ploše 132 m2 a užitné 76 m2.
Po vstupu do domu je ihned vpravo umístěna koupelna s vanou ( je zde zánovní bojler na ohřev teplé vody a také historický brutar sloužící taktéž k ohřevu vody ), naproti vchodu špajz/případně technická či skladovací místnost, a vlevo jsou za sebou místnosti : kuchyně s jídelnou, chodbička - která je užívána jako odpočinkový prostor a je z ní východ jak do zahrady - pokud bude nový majitel chtít využívat - tak také na půdu, z chodbičky se vchází buď do samostatného pokojíku, nebo do obývacího pokoje, a přes tento obývací pokoj se prochází do poslední místnosti, do ložnice.
Dům je částečně podsklepený, do sklepa se vchází z terasy u domu.
K domu náleží také prostory, které se využívaly pro chov domácích zvířat.
Rozlehlá půda nabízí možnost realizace dalších obytných prostor.
Voda z řádu je přivedena prozatím jen do koupelny a odpady jsou svedeny do trativodu. Za domem je studna o hloubce 4,5m na užitkovou vodu.
WC je suché a umístěné na zahradě.
Topení je zde řešeno v kamnech v kuchyni, a přímotopy.
Na zahradě je stodola o výměře 113 m2. Část zahrady má vlastní oplocenou část, která se využívá k pěstování.
Celý pozemek se stavbami je oplocený a má celkovou výměru 1.020 m2.
Ze zahrady jsou úchvatné výhledy do okolní přírody!
Na nemovitosti neváznou žádná břemena či právní vady, a je připravena ihned k prodeji. Prodává se včetně veškerého vybavení.
Obec má dobré autobusové spojení s okolím.
Do 10 minut jízdy autem či autobusem dojedete do nejbližšího města Kdyně - které je po Domažlicích největší obcí v okrese Domažlice - kde je veškerá občanská vybavenost. Samotné Domažlice jsou v dojezdové vzdálenosti cca 20 minut.
Ráda vás nemovitostí provedu, je zde také možnost čerpat dotaci Oprav dům po babičce , kterou dokážeme rovněž zprostředkovat.
Případné financování zdarma zajistíme.
Další informace u makléře, neváhejte si sjednat prohlídku této zajímavé nemovitosti !

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mezholezích (okr. Domažlice).