Prodej rodinného domu, Vrbátky, 106 m2 (ID: 1296166)

Vrbátky

5 900 000 Kč
/za nemovitost
cena je včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a dalších souvisejících nákladů na převod nemovitosti
Hypotéka od 28 118 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVrbátky
ID23020
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná106 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti244 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Vrbátkách

Popis

Vážení klienti, představujeme Vám kompletně zrekonstruovaný rodinný dům v obci Vrbátky, místní části Dubany s dobrou dostupností do Olomouce i Prostějova. Jedná se o rodinný dvoupodlažní dům, který není podsklepený. V jeho bezprostřední blízkosti se nachází kostel Narození Panny Marie a socha sv. Jana Nepomuckého, což místu propůjčuje zajímavý genius loci.

Dům má hlavní šikmou sedlovou střechu nad obytným 2. podlažím objektu RD. Obvodové zdivo je z cihel pálených o tl. 450, 600mm + omítky. Vnitřní zdivo je z cihel pálených i tvárnic Ytong. Dům pochází cca z roku 1960. Dům prošel v loňském roce kompletní rekonstrukcí: zateplení obvodového pláště budovy, zateplení podlahy v 1.NP, zateplení stropů a střechy, výměna výplní otvorů za tepelně izolační trojskla, nová střešní krytina. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje nové tepelné čerpadlo se 180 litrovým zásobníkem vody o výkonu 10 kWh v kombinaci s podlahovým topením. V celém domě jsou nové vnitřní omítky a dům je nově vymalovaný bílou barvou. Zajímavým prvkem jsou dřevěné trámy, které naleznete na několika místech v domě.

V přízemí se nachází prostorná chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem a prostorem pro jídelnu, ložnice a velká koupelna. Do druhého podlaží vede nádherné schodiště z masivního dřeva, po kterém dojdete do átria, které může sloužit jako místo pro relaxaci nebo jako pracovní kout. Tento prostor může být také oddělený příčkou a vznikl by tak další samostatný pokoj. V 2.NP se dále nachází prostor pro případnou druhou koupelnu, která již nebyla aktuálními majiteli realizována. Dominantou 2. NP je pak nadstandardně velký dětský pokoj, který bude bezesporu stačit pro dvě děti - je možné jej rozdělit na dva samostatné pokoje. Celková obytná plocha domu činí 106 m2.

K domu náleží předzahrádka o výměře 57 m2, kterou mohou budoucí majitelé využít např. jako parkovací stání, a prostor soukromé zahrady pro umístění pergoly, letní grilování nebo pěstování vlastního ovoce či zeleniny. Jelikož má zahrada jen 101 m2, tak nebudete muset trávit hodiny prací kolem domu, sekáním zahrady a její údržbou.

Dům nabízíme ve stavu, kdy již bude na nových majitelích, aby si vybrali a v domě dodělali finální podlahovou krytinu, interiérové dveře, interiérový nábytek a vybavení a v čase pak i koupelnu v 2. NP, pokud ji nebudou potřebovat ihned po nastěhování. V exteriérech pak na nové majitele bude čekat dokončení terasy s případným zastřešením a rekonstrukce cca 24 m oplocení, které může být např. obložené dřevem.

Tato nemovitost je vhodná pro klienty, kteří chtějí bydlet ve vlastním domě s vlastní zahrádkou a dobrou dostupností do nejbližších měst za prací a zábavou a současně nechtějí rekonstrukci starého domu. Zde již bylo vše důležité zrealizováno a noví majitelé si dům jen vybaví a dokončí drobné detaily.

Vaše dotazy rád zodpoví makléř nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vrbátkách.