Prodej pozemku pro bydlení, Malé Březno, 724 m2

Malé Březno

2 450 000 Kč
/za nemovitost
Inzerovaná kupní cena je včetně provize realitní kanceláři. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Hypotéka od 11 676 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaMalé Březno
ID872322
Stav objektuVelmi dobrý
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti724 m2

Origo partneři v Malém Březnu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V obci Malé Březno, nacházející se 12 km od města Ústí nad Labem, Vám nabízím krásný, udržovaný a rovinatý pozemek k bydlení se zahradu o výměře 724 m2. Součástí stavební parcely je zděný domek o zastavěné ploše 36 m2 s možností, dle územního plánu obce, přestavby na rodinný dům s celoročním bydlením, nebo na rekreační objekt o celkové zastavitelnosti do 30% plochy celého pozemku. Kanalizaci je potřeba vyřešit vlastní čističkou, elektřina a veřejný vodovod je na hranici pozemku. Na zahradě najdete skleník, broskvoně, meruňky a okrasné dřeviny. V obci je obecní úřad, mateřská škola, knihovna, a pro využití volného času je k dispozici sportovní hřiště a restaurace se společenský sálem k pořádání kulturních a společenských akcí. Přes obec vede cyklostezka, autobusová i vlaková doprava do okolních obcí a měst, nebo na známý zámek Velké Březno a Skanzen Zubrnice v krátké vzdálenosti od obce. Vypadá to lákavě, že? Domluvme na termínu prohlídky, kde se na Vás bude těšit Bohumila Tomášková.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Malém Březnu (okr. Ústí nad Labem).