Prodej bytu 2+kk, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Gočárova třída, 58 m2

Gočárova třída, Hradec Králové, Pražské Předměstí

5 138 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu spojeného s převodem nemovitosti
Hypotéka od 24 486 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaGočárova třída, Hradec Králové, Pražské Předměstí
ID211-NP03932
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná58 m2
Patro2. z 5
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Nový bytový projekt Rezidence Gočárova, k nastěhování od září 2024.

Ve výhradním zastoupení naší společností RE/MAX Future, Vám tímto nabízíme ke koupi nadstandardní bytové jednotky v rámci nově spuštěného bytového projektu Rezidence Gočárova, nacházejícího se na adrese, ze které je to všude blízko - Gočárova třída, Hradec Králové - naproti OC Aupark.

Moderní bytový dům o 15 samostatných jednotkách je stavěn s důrazem na kvalitní materiály, ekonomický provoz, moderní technologie a udržitelnost spojenou s obnovitelnými zdroji energie. Toto spojení dohromady vytváří nadstandardní bydlení zohledňující potřeby moderně smýšlejících lidí všech věkových kategorií. Každý si v našem projektu najde to své, ať už hledá bydlení pro sebe a své blízké, nebo dobrou investice za účelem zhodnocení peněz a příjmů z pronájmu.

Masivní dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba a obklady v koupelně, podlahové vytápění, vnitřní sádrové omítky, bezpečnostní pětibodové vstupní dveře, inteligentní ovládání domácnosti, tablet sloužící jako domovní videotelefon, datové připojení optickými kabely až do bytů, …

O klid v bytech a perfektní tepelnou izolaci se zaslouží i plastová okna s izolačními trojskly, systémem přirozené cirkulace vzduchu a nadstandardním protihlukovým útlumem.

PENB s klasifikační třídou B – velmi úsporná.

Byt číslo 2.04 o dispozici 2+kk, s celkovou plochou 58,31 m², je umístěn v druhém nadzemním podlaží a sestává z chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Byt se může pyšnit také velkoryse řešenou 12 m² terasou, na které můžete příjemně relaxovat. Další přidanou hodnotu bytu představuje samostatný zděný sklep o výměře 3,13 m².

K bytům lze pořídit až 2 parkovací stání umístěné přímo v 1.PP domu. Pohodlnou obslužnost všech podlaží zajišťuje designový prosklený výtah.

Dispoziční řešení bytového domu nabízí 11x byt 2+kk a 4x byt 1+kk. Prohlédněte si blíže naši kompletní nabídku na webových stránkách www.RezidenceGocarova.cz a vyberte si byt vyhovující Vašim potřebám.

Červenec / srpen 2024 - dokončování bytů a společných prostor domu.

Bytovým domem Vás velice rádi provedeme a osobně představíme jednotlivé byty. Pro sjednání prohlídky prosím kontaktujte makléře nabídky - Jiří Samek – výhradní prodejce.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Hradci Králové.