Prodej rodinného domu, Rokytovec, 113 m2 (ID: 1011821)

Rokytovec

7 490 000 Kč
/za nemovitost
Cena včetně DPH
Hypotéka od 35 695 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRokytovec
ID1362
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná113 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy113 m2
Plocha nemovitosti366 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj vody, Vodovod
Převod do OV

Origo partneři v Rokytovci

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji poslední dvojdům v obci Rokytovec nedaleko Mladé Boleslavi. V domě se nacházejí dvě bytové jednotky, každá o dispozici 4+kk.
Bytová jednotka (7) 4+kk, obytná plocha 113 m2 na pozemku o rozloze 366 m2, Cena včetně DPH 7.490.000,- Kč.
Bytová jednotka (8) 4+kk, obytná plocha 113 m2 na pozemku o výměře 315 m2, Cena včetně DPH 7.490.000,- Kč.

Vnitřní dispozice bytové jednotky 4+kk: přízemí vstupní chodba, technická místnost, komora, koupelna s toaletou a se sprchovým koutem , kuchyňský kout spojený s obývacím pokojem s přímým vstupem do zahrady. S chodby v přízemí schodiště do podkroví kde se nacházejí dvě ložnice, koupelna s vanou a toaleta. Půda vhodná k uskladnění věcí. Vytápěni ústřední elektrokotlem Protherm s možností topení pomocí krbu s výměníkem. Protihluková izolační vrstva mezi patry, fasáda domu, cihla 30 cm + zateplení domu 140 mm, okna s trojskly. Pozemek je částečně oplocen.

Dům je napojen na tyto sítě: vodovod, elektřinu a kanalizaci. Vybudovaná veřejná komunikace s chodníky, včetně veřejného osvětlení. Možnost dostavby garážového stání, nebo garáže. Energetická třída budovy (PENB) - B velmi úsporná. Kompletní občanská vybavenost v nedaleké Mladé Boleslavi. Přímo v obci k dispozici tenisový kurt, hřiště a zastávka autobusu.

Financování nemovitosti pro Vás zajistíme. Výhodné úrokové sazby, maximální rychlost při vyřízení úvěru. Volné po domluvě. Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rokytovci.