Pronájem obchodního prostoru, Kladno, J. Hory, 175 m2

J. Hory, Kladno

32 000 Kč
/za měsíc
+ energie + kauce + provize
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaJ. Hory, Kladno
ID846235
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná175 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti462 m2

Origo partneři v Kladně

Popis

K dlouhodobému pronájmu nabízíme obchodní prostory v centru Kladna. Jedná se o prostory společenského sálu v kladenském Divadélku s celkovou užitnou plochou 175 m2. Velikým benefitem pro nového nájemce je jejich variabilní využití a široké spektrum možností samotného užívaní. Jako optimální využití se zde nabízí provozovat taneční školu, fitness centrum, gym, crossfit, aerobic, stejně tak zde můžete mít vlastní showroom s prodejnou, nebo sklad. Po dohodě s majitelem je zde možnost dispozičních úprav a v případě jiného charakteru podnikání i změna užívání. Součástí těchto prostor je zároveň kancelář, šatna, sklad, dámské a pánské toalety.
Vstup do objektu je přímo z hlavní ulice, v bezprostřední blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, autobusové zastávky a dostatek parkovacích míst.
Prostory jsou k dispozici ihned. V ceně nájmu je zahrnuta spotřeba elektřiny, vody a úklid společných prostor.
V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!