Prodej bytu 3+kk, Praha - Hodkovičky, Nad údolím, 90 m2

Nad údolím, Praha 4, Hodkovičky

10 450 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 49 802 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNad údolím, Praha 4, Hodkovičky
ID12082/2918
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná92 m2
Patro5. z 5
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha90 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Dobrý den,
dokonalé bydlení s fantastickým výhledem existuje. Čeká na Vás v Praze Hodkovičkách.
Unikátní místo, které v Praze jen tak nenajdete. Pohodlí hlavního města a špičkový byt na skvělé adrese v blízkosti přírody.
Cihlový dům v ulici Nad údolím, bez výtahu a v posledním nejvyšším patře vyjímečný prostor s elegantní dispozicí 3+kk po kompletní a precizní rekonstrukci. A jak už název ulice napovídá, z oken vidíte Modřany jak na dlani a kolem dokola lesy, příroda a v sousedství historické vily, jedna hezčí než druhá.
Tady se opravdu nešetřilo. Každá investovaná koruna má smysl. 100% elegance a cit pro detail. Precizní a vyladěný byt, kterému nechybí skoro nic.
Na 90 metrech čtverečních čisté podlahové plochy je vše zcela nové. Moderní a designové vybavení potěší i náročnějšího uživatele.
Kompletně zařízená kuchyň včetně všech spotřebičů, 2 koupelny se také budou hodit, ta větší s vanou, menší pak se sprchovým koutem, 2 toalety, vinylové podlahy, nové dveře, světla nebo vypínače. Velká okna zajístí průchod světla po celý den a úchvatný výhled, prostě žádná nuda.
Vše důležité tak, abyste tu našli naprosté pohodlí.
Podrobný půdorys celé jednotky najdete přílohou ve fotogalerii.
Byt je možné koupit včetně veškerého kvalitního nábytku a vybavení. A pozor, nikdo tu po dokonalé rekonstrukci ještě nebydlel.
Nový majitel tu najde kvalitní, poctivé a především nenákladné bydlení.
Místo, kde je samozřejmostí vynikající občanská vybavenost a dopravní dostupnost do centra města.
Parkování u domu, k dispozici sklep (2m2) a k užívání také společná zahrada.
Tohle je výzva, pokud hledáte nový domov na perfektní adrese. A navíc bez dalších investic. Tady se totiž můžete rovnou nastěhovat a to hned.
Přijďte se přesvědčit osobně.
Těším se na viděnou.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 4.