Prodej rodinného domu, Loza, 230 m2

Loza

2 400 000 Kč
/za nemovitost
Aktuálně výrazné snížená cena, včetně provize
Hypotéka od 11 438 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLoza
ID00705
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná230 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti654 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
VodaVodovod

Origo partneři v Loze

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Naše společnost Vám nabízí ke koupi rodinný dům v obci Loza, nacházející se v dojezdové vzdálenosti zhruba 20 minut od Plzně. Tento dům je rozdělen do tří částí – obytné prostory v přízemí a prvním patře, samostatný prostor ideální například pro práci či podnikání a technické zázemí.

Obytná část v přízemí je koncipována jako 1+1 s dvěma prostornými chodbami, toaletou, technickou místností a samostatnou koupelnou. Dům je částečně podsklepený.
Obytná část v patře pak poskytuje 2+1 dispozici s chodbou a balkónem.

Vedlejší budova sloužila jako kotelna a pro skladování uhlí.

Momentálně je dům neobydlený a čeká na rekonstrukci. Nabízí se možnost přestavby domu na jednotky vhodné k pronájmu, či pro početní rodinu hledající dvougenerační bydlení. Taktéž je vhodný pro ty, kteří hledají kombinaci bydlení a podnikání pod jednou střechou. Nutno dodat že dům potřebuje kompletní rekonstrukci čemuž odpovídá i uvedená cena dle soudního znalce.

Součástí je také zahrada o rozloze 451 m2 s vlastní studnou. Dva pozemky u hlavní silnice o celkové výměře 346 m2 nejsou přímo součástí domu, ale patří obci. Všechny okolní domy mají toto s obcí vyřešené, odkupem za symbolické ceny. V případě zájmu o tyto pozemky pro Vás rádi zjistíme bližší informace o možnostech jejich případného dokoupení, nebo toto pro Vás zajistíme.

Pokud máte zájem o další podrobnosti či prohlídku tohoto domu, neváhejte nás kontaktovat. S financováním Vám rádi pomůžeme, které zajišťují výhradně naši finanční poradci.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Loze.