Prodej rodinného domu, Zbrašín, 177 m2

Zbrašín

8 199 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 39 074 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZbrašín
ID00043
StavbaMontovaná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná177 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1085 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Zbrašíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Novostavba RD – Senkov u Loun (možnost převzetí HÚ s úrokem 2,32% p.a.)
Prodej jedinečného, nízkoenergetického rodinného domu s dispozicí 6+1. Dům je téměř dokončený a je připraven k okamžitému nastěhování, poskytujíc novému majiteli možnost dokončit části interiéru podle svých představ.

Tato nemovitost je skvělým příkladem toho, jak se moderní životní styl může spojit s pohodlím a praktičností. Nachází se v obci Senkov u Loun, která vám poskytuje výhodu klidného života a zároveň snadný přístup k hlavním komunikačním trasám (Louny – Praha).

Celý dům je realizován ve vysokém standardu, s důrazem na maximální využití prostoru a úsporu energií. Dům o obytné ploše 177m2 se nachází na rovinatém pozemku o výměře 1.085m2, kde je dostatek prostoru pro vaše volnočasové aktivity.

Dům je postaven z prefabrikovaných dílců z lehkého keramického LiaporBetonu se skvělou tepelněizolační a akumulační vlastností (dům jedním tahem). Teplovodní podlahové vytápění a ohřev vody zajišťuje moderní plynový kotel, což vám umožňuje komfortní bydlení s šetrným přístupem k přírodě. Doplňkovým vytápěním, je krb umístěný v obývacím pokoji, který přispívá k příjemné atmosféře, zejména v zimních měsících.

Dispozice domu:
1.NP: zádveří (5,02 m2), technická místnost (1,99m2), koupelna s WC (3,74m2), chodba se schodištěm (10,36m2), komora (3,89m2), obývací pokoj s kuchyní (43,78m2), ložnice (13,28m2)
2.NP: chodba (7,99m2), pokoj 1 (14,18 m2), ložnice (16,23m2), koupelna s WC (7,55m2), pokoj 2 (13,32m2), pokoj 3 (13,49m2), komora (1,60m2)

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, včetně vodovodu, obecní kanalizace, plynu a elektřiny (230 V i 400 V), které jsou zavedeny přímo do domu.

Energetická náročnost budovy je B, což znamená nízké náklady na provoz domu.

Nadstandardní vybavení:
• kvalitní vinylové podlahy
• příprava na kamerový a zabezpečovací systém
• 2 koupelny a 2 toalety
• krb v obývacím pokoji
• konstrukce domu (dům jedním tahem)

Pokud hledáte prostorný dům s krásnou zahradou na okraji obce s vynikající dostupností, neváhejte mě kontaktovat. Rád Vám ukáži vše osobně. Pro koupi zajišťuji kompletní realitní servis a nabízím výhodné financování hypotečním úvěrem, ať už převzetím stávajícího, nebo nového. Na viděnou se těší váš realitní makléř Miroslav Bouška.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zbrašíně.