Prodej vily, Marbella, Španělsko, 245 m2 (ID: 1151941)

Marbella, Španělsko

24 670 000 Kč
/za nemovitost
1 000 000EUR

Parametry domu

AdresaMarbella, Španělsko
ID06024
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná245 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti311 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

S potěšením si Vám dovoluji nabídnout nedávno zrekonstruovaný dům, který je navržen v nejčistším středomořském stylu k prodeji. Nachází se v El Paraiso Alto, pod kopci Benahavis a vyniká svým klidným prostředím a nádherným 180 stupňovým panoramatickým výhledem na moře a golfové údolí.

Vila je rozložena do tří úrovní a je kompletně zařízená, připravená k nastěhování a přivítání nových majitelů. Její moderní minimalistický styl, zahalený do kouzla útulného pocitu pohody, se rozprostírá v každé místnosti, od prostorného a světlého obývacího pokoje propojeného s vynikající otevřenou kuchyní a dvojitou terasou, až po každou ze čtyř ložnic s jejich třemi koupelnami a toaletou pro hosty.

Malou komunitu Casas del Rincon tvoří pouze 4 vily, které mají společný bazén a velké udržované zelené plochy.

Poloha je centrální a snadno dostupná, v dobře rozvinuté rezidenční čtvrti a v blízkosti veškeré občanské vybavenosti: pláží, restaurací, škol, supermarketů a zdravotnických středisek. Nejlepší golfová hřiště v oblasti jsou vzdálena pouhých 5 minut jízdy.

Nenechte si ujít příležitost požádat o prohlídku, tato nemovitost se prodá velmi rychle.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!