Prodej zemědělské půdy, Lidečko, 392 m2

Lidečko

22 049 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 105 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaLidečko
Plocha nemovitosti392 m2

Origo partneři v Lidečku

Popis

Nabízíme Vám na prodej výjimečný investiční pozemek, který má v budoucnu potenciál stát se ideálním prostorem pro zahradničení, relaxaci a venkovní aktivity. Tento pozemek se nachází v atraktivní lokalitě v těsné blízkosti navržené zóny rodinného bydlení, což jej činí jedinečnou investiční příležitostí. Jakmile bude tato oblast dokončena, pozemek bude přirozeně navazovat na rodinné domy a může sloužit jako zahrada nebo prodloužená zahrada pro rezidenční objekty.

Díky svému umístění nabízí tento pozemek skvělý potenciál pro budoucí majitele, kteří hledají prostor pro osobní využití, zahradničení nebo jako příjemný venkovní prostor k rodinným domům. S možností přidání altánu, pergoly, nebo jiných dekorativních prvků může být tento pozemek upraven přesně podle Vašich představ a zvýšit tak jeho estetickou i finanční hodnotu.

Nabízíme Vám ke koupi pozemek v katastrálním území Lidečko, v okrese Vsetín, LV 1442, podíl 1/12 o výměře 392,5 m2.

Parcela č. 2373/1 - o výměře 4710 m2

Pozemek poskytuje široké možnosti pro další rozvoj, ať už ve formě skleníku, hrací zóny pro děti nebo venkovní kuchyně. Vzhledem k tomu, že se nachází vedle obytné zóny, může se v budoucnu stát oblíbeným místem pro rodiny hledající venkovní prostor pro rekreační aktivity.

Cena pozemku je pevná, bez možnosti slev, což odráží jeho unikátnost a hodnotu v této oblasti. Díky vysokému zájmu doporučujeme jednat rychle a využít této jedinečné investiční příležitosti.

Pozemek si můžete prohlédnout sami. Přijďte a přesvědčte se sami o kráse a potenciálu tohoto pozemku. Vytvořte si své vlastní přírodní útočiště na místě, které je připraveno splnit vaše sny. Rádi vám poskytneme souřadnice GPS.

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Připravte si prosím číslo ID inzerátu.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských půd v Lidečku.