Prodej bytu 2+kk, Sozopol (Созопол), Bulharsko, 53 m2

Sozopol (Созопол), Bulharsko

5 282 299 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaSozopol (Созопол), Bulharsko
IDBGKCH001
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná53 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha53 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout excluzivní apartmán, který se nachází na výjimečném místě, v 1. řadě u moře, u té nejmalebnější, 3km dlouhé písečné pláže v oblasti a současně u přírodního lesoparku „Strandža“ kde se hory noří do moře a kde si můžete vychutnat jedinečné přírodní památky - písečné duny, zeleň a skalnatá pobřeží, zároveň daleko od hluku a shonu velkoměsta, v soukromí přírody, ale s veškerým moderním komfortem současně – plně vybavený apartmán odpovídá modernímu životnímu stylu a poskytuje tak pohodlný pobyt svému majiteli. Vzdálenost do centra starobylého Sozopolu je cca 4,5 km, což je velká přednost luxusního areálu, ve kterém se apartmán nachází.
Apartmán s nádhernými výhledy na moře, o celkové ploše 64 m2 (včetně společných částí), se nachází ve druhém patře budovy s výtahem, skládá se z chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, jedné ložnice, koupelny s WC a terasy. Apartmán je kompletně zařízen kvalitním nábytkem a spotřebiči, má podlahové vytápění, v každé místnosti je klimatizační jednotka, žaluzie, moskytiéry a v areálu je k dispozici velký venkovní bazén, lehátka, dětský koutek, slunečníky u bazénu a na pláží, možnost parkování za předem stanovených podmínek, a další. Apartmán lze pronajímat za velmi výhodných podmínek.
Město Sozopol se nachází cca 30 km na jih od Burgasu a je považováno za jedno z nejoblíbenějších letovisek v Bulharsku. Moře, písek a slunce spolu s jeho polohou v blízkosti starého historického města dokazují, že je tato pověst zasloužená. Město se skládá ze staré a nové části. Pokud se budete procházet malými uličkami starého města , uvidíte mnoho starých domů, můžete navštívit muzeum a galerii anebo se podívat na lodě v přístavu . Nová část Sozopolu je místo, kde se soustřeďuje většina hotelů, restaurací a zábavných zařízení.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.