Prodej rodinného domu, Svatý Mikuláš, 162 m2

Svatý Mikuláš

8 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 844 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSvatý Mikuláš
ID0202-NP02643
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná162 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti927 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Svatém Mikuláši

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji devět let starý rodinný dům s bazénem, na vlastním pozemku 924m2 o dispozici 6+k1 s podlahovou plochou domu 162m2 v obci Svatý Mikuláš.
Dispozici domu tvoří v přízemí technická místnost, spíž, , koupelna se sprchovým koutem, velký obývací pokoj s kuchyňí, dva dětské pokoje, samostatná toaleta. V patře domu se pak nacházejí dvě samostatné ložnice, pracovna, komora, horní koupelna s atraktivní, samostatně stojící vanou a šatna. Toaleta v patře je také samostatná. V horních ložnicích osazena klimatizační jednotka. Atraktivní kuchyňská linka.
Odpad je svedený do kanalizace, vytápění domu je elektrické pomocí deskových radiátorů. V koupelnách podlahové vytápění. Ohřev vody pomocí elektrického bojleru. Střecha z betonových tašek Lindab.
Dům vyroben z tvárnicových bloků Ytong, zateplen kontaktním systémem z polystyrénových desek. Plastová okna, na podlahách plovoucí podlaha a keramická dlažba.
Nízké měsíční náklady.
Dům je umístěn na konci zástavby rodinných domů na kraji obce.

Kutná hora vzdálena 5 Km, Praha 80 km.

Přijďte se podívat na svůj budoucí domov.
Dům je nabízen v rámci insolvenčního řízení, nebude tedy zatížen žádnými závazky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svatém Mikuláši.