Prodej rodinného domu, Bystřice, 107 m2 (ID: 1183358)

Bystřice

10 498 300 Kč
/za nemovitost
vč. DPH
Hypotéka od 50 032 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBystřice
IDRG000221
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná107 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha107 m2
Plocha nemovitosti330 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Bystřici

Popis

Nabízíme vám ke koupi novostavbu rodinného domu s dispozicí 4+kk o prodejní ploše 107 m2 s pozemkem o rozloze 330 m2. Dům SO 11 je součástí II. etapy projektu Green Village u Golf & Spa resortu Konopiště, v jejímž rámci bude vystavěno 25 rodinných domů s dispozicemi 4kk a 5kk. Projekt je výjimečný především pro svůj urbanistický koncept, ve kterém se snoubí moderní a komfortní bydlení s tradičními prvky vesnické zástavby. Design rodinných domů pochází z architektonického ateliéru Monom a nabízí kvalitní minimalistickou architekturu s funkční a nadčasovou dispozicí. V rámci I. etapy projektu byla vybudována společná náves s návštěvnickým parkovištěm, dvěma jezírky s molem a zahradní úpravou.
Projekt se nachází ve velmi klidné lokalitě obklopené krásnou kopcovitou krajinou nedaleko města Benešov (cca 6 km), kde je veškerá občanská vybavenost. V rámci dostavby středočeské části dálnice D3 bude vybudován dálniční sjezd cca 7 km autem od projektu, který zásadním způsobem vylepší dopravní dostupnost a zhodnotí cenu nemovitostí v lokalitě.
1. NP je dispozičně řešeno s prostorným obývacím pokojem, koupelnou se sprchovým koutem a WC, komorou a vstupní chodbou. V 2. NP se nachází hlavní ložnice s s šatnou, další dvě ložnice a samostatná koupelna s vanou. Dům má k dispozici parkování pro 2 auta. Vytápění domu je podlahové a primárním zdrojem je tepelné čerpadlo.
Výhodou projektu je i těsné sousedství s Golfovým resortem, kde je k dispozici sportovní vyžití vč. krytého bazénu s wellness. V ceně domu je zahrnut také vstupní členský poplatek do Golfového resortu pro dvě osoby.
Domy jsou již zkolaudovány a připraveny k nastěhování. Pro bližší informace neváhejte kontaktovat našeho prodejce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bystřici (okr. Benešov).