Prodej rodinného domu, Milovice, Družstevní, 138 m2 (ID: 1185341)

Družstevní, Milovice

8 925 000 Kč
/za nemovitost
Exkluzivní nabídka včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 42 534 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDružstevní, Milovice
ID0202-NP02494
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná138 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti207 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Milovicích

Popis

Spojte si výlet do Mirakula s prohlídkou projektu a přijďte se podívat na váš nový domov, do kterého se můžete zanedlouho nastěhovat.

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ SE KONÁ DNE 29.9. OD 10:00 DO 14:00.
Váš konkrétní čas si rezervujte u makléře nabídky.

Projekt Milovický dvůr ve staré části Milovic tvoří 16 rodinných domů o dispozici 4+kk s garáží a se zahradou. Projekt představuje ideální volbu pro rodiny, které chtějí bydlet v klidné lokalitě blízko přírody, ale zároveň na dosah Prahy. Klíčovou vlastností projektu je unikátní umístění, jelikož je obklopený ze všech stran zahradami a starší zástavbou. Samotné domy vynikají decentní, moderní architekturou, která vychází ze zástavby v historické části obce.

Milovice se nachází v okrese Nymburk a po D 10 dojedete autem na Černý Most nebo do Mladé Boleslavi za půl hodiny. Město prošlo v posledních letech významným rozvojem a zařadilo se mezi žádané lokality převážně pro mladé rodiny s dětmi. V obci je výborná občanská vybavenost, včetně řady praktických a dětských lékařů, škol a školek, restaurací, supermarketů a sportovišť. V docházkové vzdálenosti od projektu je vlakové nádraží, ze kterého se dostanete přímým spojem do centra Prahy na Masarykovo nádraží za 45 minut.

Nízkoenergetický dům, typově označený jako B3, má užitnou plochu 138 m2 a je postavený na pozemku o výměře 207 m2. Je kladen důraz na kvalitu materiálů, dlouhou životnost stavby a energetickou úsporu. V přízemí domu naleznete obývací pokoj s kuchyní a přímým vstupem na zahradu, prostornou chodbu s dostatkem místa pro šatní skříň, samostatné WC, technickou místnost a garáž. V patře jsou dva pokoje s orientací do zahrady a velkorysá ložnice. Dále je zde umístěná prostorná šatna, která propojuje chodbu a koupelnu s vanou, sprchovým koutem a WC.

Pro svislé konstrukce je použité cihlové zdivo s kontaktním zateplovacím systémem, stropy jsou železobetonové a střechu tvoří dřevěný krov s plechovou krytinou barvy antracit. Nízké provozní náklady zajistí dobře izolovaná obálka domu s okny s tepelně izolačním trojsklem a dále podlahové vytápění v kombinaci s tepelným čerpadlem. Dům je dokončený včetně vinylové podlahové krytiny, vybavení koupelen a osazení interiérových dveří. Cena domu nezahrnuje kuchyňskou linku a osvětlovací tělesa.

Hledáte-li bydlení v novostavbě na výjimečném a klidném místě, ve městě plné zeleně s kompletní vybaveností, neváhejte kontaktovat makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Milovicích (okr. Nymburk).