Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Letňany, 754 m2

Praha 9, Letňany

17 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK nortářské úschovy a právních služeb
Hypotéka od 85 735 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaPraha 9, Letňany
ID326
Plocha nemovitosti754 m2
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
VodaVodovod, Studna
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu pozemek o rozloze 600 m2 v Přezleticích, v ulici Kaštanová, hned vedle městské části Praha 9-Vinoř. Pozemek se nachází v klidném tichém místě s jihozápadní orientací, je rovinatý s hezkým výhledem do zeleně. V sousedství klidná obytná zástavba.
Je vhodný k bydlení- k umístění mobilního domu, jurty - nebo k rekreaci. Není vhodný jako parkoviště nebo pro jakoukoliv rušící činnost.
Pro stavbu připojenou na IS je nutné stavební povolení -u mobilních staveb ve zkráceném řízení, doma trvání cca 3 měsíce.
Inženýrské sítě- přípojky vody, elektřiny a kanalizace jsou na hranici pozemku, od místa budoucí stavby vzdálené asi 25m.
Hlavní přístupová komunikace (ul. Kaštanová) je panelová, parkování je na vlastním pozemku.
Doba pronájmu 5 let, poté dle dohody.
Skvělá dostupnost do centra Prahy, na metro Letňany 15 min autobusem (zastávka autobusu 5 min. chůzí od pozemku).
Pozemek je volný okamžitě, k prohlídkám kdykoliv po telefonické dohodě.
Nájemné činí 10.000,-Kč/měsíčně + poplatky za spotřebu vody a elektřiny (cca 2.700,-Kč/měs.), při podpisu nájemní smlouvy je nutné uhradit kauci.
Neplatíte provizi RK.
V blízkém sousedství, v části areálu Avia Letňany, se plánuje nová moderní obytná čtvrť s veřejnými službami a vybavením (školy, školky, centrální park apod.) a celou tuto čtvrť by měla v budoucnu propojit s centrem města zmodernizovaná železnice a nová tramvajová trať. Hodnota pozemku proto bude neustále vzrůstat a proto je vhodný i jako investice.
Je ideální čas pro plánování stavby, tak pokud máte zájem o více informací či prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Pozemek je okamžitě k dispozici a není zatížen žádnými právními vadami.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze 9.