Prodej rodinného domu, Poděbrady - Poděbrady III, Táboritská, 144 m2

Táboritská, Poděbrady III

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTáboritská, Poděbrady III
ID420240047
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná245 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy139 m2
Podlahová plocha144 m2
Plocha nemovitosti238 m2
Plocha zahrady99 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Garáž
Sklep
Převod do OV

Origo partneři v Poděbradech

Popis

Ve spolupráci s majiteli nabízím k prodeji rodinný dům, který je situován v původní zástavbě velmi klidné čtvrti lázeňského města Poděbrady (okres Nymburk) na adrese Táboritská č. p. 776/11. Dům nabízí velkorysý prostor, např. pro vícegenerační bydlení, provozování živnosti v přístavbě nebo pronájem.

Nabízený 3 podlažní dům s 5 a více pokoji se nachází na parcele o rozloze 238 m², disponuje zastavěnou plochou 139 m² a užitnou plochou 245 m², zahradou o ploše 99 m² (nyní z části zastavěné přístavbou dílny a krytým venkovním sezením). Dům je podsklepen (29 m²), k nemovitosti náleží garáž. Zahrada poskytuje prostor např. pro relaxaci nebo zahradní grilování, garáž a prostor před domem umožňují parkování několika vozidlům. Odpad je řešen pomocí veřejné kanalizace, voda pomocí veřejného vodovodu. Topení je zajištěno ústředním plynovým topením, lokálně může být řešeno i pomocí tuhých paliv. Telekomunikace v podobě telefonu a internetu jsou samozřejmostí.

Pohodlné bydlení zajišťuje velmi dobrá dostupnost služeb a vybavenost v blízkém okolí nemovitosti. Dům je umístěn v lokalitě se snadno dostupnou veřejnou dopravou (50 min vlakem do stanice Praha hl. n.) a dálnicí (35 min jízdy do Prahy nebo Hradce Králové). Lázeňské město (10 min chůze do centra) disponuje vysokou občanskou vybaveností (mj. 3 min chůze do školky a 6 min do školy), mnoha lékařskými a zdravotními službami (8 km do nemocnice v Nymburce, 20 km do nemocnice v Kolíně) a nabízí mnoho příležitostí pro kulturní a sportovní vyžití.

Dům je určen k rekonstrukci, umožňuje tak přizpůsobit exteriér i interiér dle vlastních představ. Přístavbu je možné zrekonstruovat a využívat např. k provozování živnosti nebo zcela odstranit a zvětšit tak zahradu. Lze ho s úpravami rozdělit i na dvě samostatné bytové jednotky, které mohou v případě pronájmu představovat pro nového majitele velmi zajímavou investiční příležitost. Dům byl donedávna používán, vše je zde funkční, je možné se nastěhovat a užívat dům ihned a rekonstrukci provádět i postupně.

Samozřejmostí je rychlé vyřízení hypotéky bez poplatků, za velmi příznivých podmínek. Na nemovitost máme již vyhotovený bankovní odhad a veškeré informace získáte před domluvenou prohlídkou nemovitosti od našeho finančního poradce.

V případě zájmu o nemovitost mě neváhejte kontaktovat, rád vám poskytnu veškeré informace.

Těším se na vás v lázeňském městě Poděbrady.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Poděbradech.