Prodej ubytování, Hlavňovice - Libětice, 320 m2

Libětice

15 000 000 Kč
/za nemovitost
SLEVA 1. mil. Kč, původní cena 16.000.000,-Kč
Hypotéka od 71 486 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaLibětice
ID22262
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná320 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti320 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
KomunikaceNeupravená
TelekomunikaceInternet, Ostatní
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj vody
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Hlavňovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Exkluzivně vám nabízíme na Šumavě, v obci Libětice u Hlavňovic, novostavbu roubenky v rozestavěném stavu. Roubenka je projektována pro bezbariérové bydlení v přízemí, plocha 110 m2 a v patře dva apartmány 2+1, užitná plocha každého 60 m2, s vlastními vchody a elektroměry o kapacitě 2x8 lůžek. Stavba podsklepená, kde se nachází technické zázemí pro chod stavby - uhelna, kotelna s kotlem na tuhá paliva pro vytápění horkovzduchem a elektrokotel, dvě akumulační nádrže, záložní zdroj elektriky, bojler, koupelna, kuchyňka, spíž, dílna.

Náklady na dokončení jsou poptány u dodavatelů, kteří roubenku stavěli. K předání jsou i osámovaná prkna. Vybudovaná a již funkční vlastní ČOV, vrt, na pozemku zakopané nádrže na vodu, kamerový systém, internet, podlahové topení v přízemí, osvětlení do celé roubenky nakoupeno a je v ceně, připraveno na fotovoltaiku. Před roubenkou vybetonovaná základová deska se sítěmi pro budoucí garáž.

Majitel před stavbou měl vše promyšleno a při stavbě na vše dohlížel. Jde o technicky promyšlenou stavbu co se týká měsíčních nákladů na provozování a příjemné užívání roubenky, s co možná nejmenší námahou. Vše bych vám ukázala při prohlídce nemovitosti, kterou vás ráda provedu.

Neváhejte si domluvit termín prohlídky tak ojedinělé a promyšlené stavby v širokém okolí.

Zavolejte si i pro podrobnosti, které vás zajímají.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Hlavňovicích.