Prodej rodinného domu, Poděbrady - Poděbrady II, Mánesova, 229 m2 (ID: 1236410)

Mánesova, Poděbrady II

9 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 419 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMánesova, Poděbrady II
ID26265
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná229 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuV bloku
Plocha budovy126 m2
Podlahová plocha229 m2
Plocha nemovitosti642 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
TopeníLokální plynové
Garáž
Sklep
Parkování

Origo partneři v Poděbradech

Popis

Zprostředkuji prodej patrového, rodinného domu - poloviny dvojdomu, který je situován na oploceném pozemku velikosti 642 m², v ulici Mánesova, Poděbrady II. Dům je zcela podsklepen, napojen na veřejnou přípojku elektřiny, vody, plynu a kanalizace. Vytápění zajišťuje plynový kotel, teplá voda je přivedena z bojleru.

V přízemí domu se nachází vstupní zádveří, chodba, kuchyň, jídelna, pracovna navazující na obývací pokoj a koupelna se sprchovým koutem. Z obývacího pokoje je vstup do prostorné zimní zahrady a odtud na zahradu za domem. Ze zimní zahrady lze projít i do suterénu domu.

V 1. patře se nachází tři pokoje, koupelna se sprchovým koutem a WC.

Suterén pod celou plochou domu nabízí velké možnosti nejen pro domácí využití, ale i pro budoucí komerční, například provozování kosmetického či kadeřnického studia, masáží aj. Momentálně zde najdeme atelier, pracovnu, saunu, koupelnu s rohovou vanou, prádelnu, technickou místnost a dílnu s bohatým vybavením.

Na zahradě je velká, krytá pergola s posezením a zavedenou elektřinou. Zahrada je zatravněná, místy osázena okrasnou zelení a slouží k relaxaci a odpočinku.
Na dům navazuje zděná garáž pro parkování jednoho automobilu. Dům je střežen kamerovým systémem.
U této nemovitosti rozhodně stojí za zmínku i velice dobré sousedské vztahy.
Pokud hledáte bydlení v lázeňském městě, které nabízí bohatou občanskou vybavenost, zajímavé a vyhledávané kulturní akce během celého roku, má výbornou dostupnost do Prahy nebo Hradce Králové a tento dům vás zaujal, kontaktujte mě na uvedeném tel. čísle. Ev. číslo: 26265.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Poděbradech.