Prodej podílu zahrady, Kojetín, 217 m2

Bezměrov

136 877 Kč
/za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaBezměrov
Plocha nemovitosti217 m2

Origo partneři v Kojetíně

Popis

Představujeme vám jedinečnou příležitost vlastnit podíl na zahradě v malebné a klidné části Kojetína, okres Přerov. Se skvělým investičním potenciálem do budoucna je tato nabídka perfektní volbou pro ty, kteří myslí na zhodnocení svého majetku! Ačkoli je možné využít pozemek pro stavbu domu jen při 100% vlastnictví, v současné podobě je skvělou příležitostí k využití jako zahrady, a to buď společně se spolumajiteli, nebo rozdělením pozemku tak, aby měl každý svůj podíl.

Parcela č. 152/4
KÚ Kojetín
LV 1428
Celková výměra: 867 m2
Výměra podílu: 217 m²

Tento pozemek je dle územního plánu předurčen pro bydlení individuální, je stavební pozemek. Plánovaná rekonstrukce infrastruktury včetně přístupových cest a přípojných bodů pro elektřinu, vodu a kanalizaci zvyšuje jeho potenciál. Stávající kapacity sítí jsou dostatečné a přípojné body jsou v dostupné vzdálenosti. Rovinatý terén a přístup z obecní komunikace zajišťují pohodlný přístup.

Vlastnictví podílu 1/4 vám umožní využívat zahradu společně se spolumajiteli nebo případně rozdělit pozemek a získat samostatné vlastnictví.

Tento pozemek jsou ideální pro investici, s střednědobým a dlouhodobým výhledem, zhodnocení je dáno cenou budoucích stavebních parcel. Obec Blankartice je klidná a tichá, ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, které hledají útočiště od shonu města.

Prohlídka? Rádi vás nasměrujeme, ale prohlídky si organizujte sami. GPS: 49°21'03.84"N, 17°17'34.60"E

Pro telefonickou komunikaci si prosím připravte číslo ID inzerátu.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky podílu zahrad v Kojetíně (okr. Přerov).