Prodej rodinného domu, Měnín, 196 m2

Měnín

Cena na vyžádání
/za nemovitost
Info u realitního specialisty
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMěnín
ID58780
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná196 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti268 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná

Origo partneři v Měníně

Popis

Prodej moderního rodinného domu v klidné části obce Měnín, kousek od obcí Rajhrad a Židlochovice a OC Olympia. Jedná se o novostavbu s dvorkem o celkové rozloze 268 m². Dům je dvoupodlažní s prostornou garáží pro dvě auta, v ideální lokalitě pro dojezd za prací do Brna. V přízemí se nachází útulné společné prostory v otevřeném konceptu, v patře je relaxační a odpočinková zóna s velkou hlavní ložnicí s vlastní šatnou a koupelnou a dalšími třemi prostornými pokoji.

Velkou přidanou hodnotou jsou v dnešní době nejmodernější technologie a energetická třída A.

Dům je vhodný pro rodinu s dětmi, popřípadě někoho, kdo využije pokoje pro hosty. Zahrada je ideální pro odpočinek, rodinné grilování nebo setkávání s přáteli.

K nastěhování bude k dispozici 12/2024.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Broker Consulting
Finance . Reality . Spolu

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Měníně.