Prodej vícegeneračního domu, Bartošovice, 200 m2

Bartošovice

9 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 47 609 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBartošovice
ID425
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná300 m2
Typ objektuPatrový
Podlahová plocha200 m2
Plocha nemovitosti2565 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Bartošovicích

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi velmi hezký rodinný dům v Bartošovicích ( bartosovice.cz). Dům na velkém pozemku je po celkové a vkusné rekonstrukci, při které byly použity pouze vybrané materiály.

Dům je dvougenerační o dvou samostatných bytových jednotkách a je celopodsklepený.

Vjezd na pozemek o celkové výměře cca 1800 m2 je automatickou bránou, celý pozemek je z přední strany lemován okrasnou zahradou, je nově oplocen a příkladně udržován.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí. Nová fasádní omítka. Byl instalován nový plynový kotel, vyměněna střešních oken. Nové je i venkovní schodiště k domu, na které byl použit kvalitní přírodní kámen.
Klidný spánek Vám zaručí instalovaný kamerový a bezpečnostní systém napojený na centrální pult ochrany.
Na domě je mnoho dalších and #34;extras and #34;, které si však ponecháme až na prohlídku.

Do horní bytové jednotky Vás dovede masivní bukové schodiště. Dispozice 4+1 s logickým uspořádáním pokojů uspokojí i nároky větší rodiny. Útulný obývací pokoj se stane místem setkávání nejen s rodinou. Kuchyně s nadstandardní kuchyňskou linkou je vybavena kvalitními vestavnými spotřebiči. Tři ložnice jsou vybaveny nábytkem na míru, který je součástí nabídky.
Koupelna s vanou a sprchovým koutem i sammostatná toaleta prošly velmi zdařilou a vkusnou rekonstrukcí.

Bytová jednotka v přízemí domu je rozdělena na tři samostatné neprůchozí pokoje a kuchyni. I zde byla v nedávné době rekonstruována koupelna a vyměněna kuchyňská linka. Tento byt využívá svou vlastní slunnou terasu, na které si užijete nejen ranní kávičku, ale oceníte ji i při grilování s přáteli.

V suterénu jsou dvě velké garáže a technické zázemí domu.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl zatím dodán, ze zákona proto uvádíme třídu G.
S financováním nákupu tohoto domu Vám rádi pomůžeme.

Pro více informací neváhejte zavolat makléři, se kterým se také dohodnete a termínu prohlídky. Těším se na setkání s Vámi.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Bartošovicích.