Prodej rodinného domu, Jenštejn, Cechovní, 145 m2 (ID: 1260305)

Cechovní, Jenštejn

10 490 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 49 992 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaCechovní, Jenštejn
IDKV06
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná145 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti142 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Jenštejně

Popis

Hledáte dům pro velkou rodinu nebo jako investiční příležitost? Proč ne obojí. Prohlédněte si tuto krásnou, prostornou a velmi udržovanou nemovitost v klidné části Jenštejna u Prahy.

Exkluzivně si vám dovoluji nabídnout prostorný rodinný dům v obci Jenštejn u Prahy. Lokalita domu je velmi tichá, plná zeleně a je tak naprosto ideální pro rodiny s dětmi. Jedná se o řadový dům s parkovací plochou pro dvě auta, se zahradou a zimní terasou. Celková podlahová plocha domu činí 145 m2, plocha zahrady 123 m2. V této chvíli je dům pronajímán za cenu 60 tisíc měsíčně. Pro někoho by tak mohl byt i velmi zajímavou investiční příležitostí.

V přízemí domu se nachází zádveří, chodba, toaleta se sprchovým koutem, prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou se vstupem na zasklenou terasu a zahradu. V prvním patře jsou dvě samostatné ložnice, koupelna s vanou a toaletou. Ve druhém patře se pak nachází ještě další dva samostatné pokoje. Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci, elektro a plyn.

Obec Jenštejn se rozprostírá v těsné blízkosti Prahy a přímo navazuje na městskou část Praha-Vinoř. Je tak skvěle dostupná autem z městského okruhu přes dálnici D10 a autobusem ze stanice metra Letňany a Černý Most. Cesta autobusem na metro trvá pouhých 15 minut. V lokalitě dále naleznete dětské hřiště, cyklodráhu a nově vybudovanou mateřskou školku. Ve staré části obce Jenštějn je pak několik restaurací, pošta a obecní úřad.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Právní a finanční servis zajištěn. Tento výjimečný dům je ale potřeba vidět na vlastní oči. Doporučuji proto tedy osobní prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Jenštejně.