Prodej rodinného domu, Rožďalovice, 100 m2

Rožďalovice

5 490 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 26 164 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRožďalovice
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti959 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Rožďalovicích

Popis

Hledáte místo, kde si budete každý den připadat v pohádce?
Místo, kde budete mít dostatek soukromí, prostor a kde si užijete výhody života v přírodě nedaleko veškeré civilizace?

Popis nemovitosti:
Tato nabídka zahrnuje novostavby posledních 4 rodinných domů s dispozicí 4kk a celkovou užitnou plochou 100m2 situovanou na pozemku o rozloze 959 m2- 1337m2. Domy jsou rozvrženy do dvou podlaží.
 
Lokalita:
Nemovitost se nachází v obci Drahoraz, která je od Jičína vzdálená pouhých 15 km, Do mladé Boleslavi se dostanete autem již za 35 minut. Obec Kopidlno je pouhé 3 km, která disponuje veškerou občanskou vybaveností. Díky blízkosti dálnice D11 můžete být v Praze na Černém mostě již za 45 minut. Okolí nabízí bohaté možnosti pro cykloturistiku a výlety, což představuje ideální kombinaci klidného bydlení v přírodě s výbornou dostupností městské infrastruktury.
 
Stav a vybavení domu:
Začátek výstavby domů je plánovaná v 7. měsíci roku 2024. Termín dokončení výstavby je 12 měsíců, což bude v 7. měsíci roku 2025. Dům bude předáván ve vybavení standart tzn. s hotovými vnitřními příčkami s bílou výmalbou, vodoinstalací a elektroinstalací. K finálnímu dokončení bude potřeba realizovat pouze kuchyňskou linku. V projektu jsou také navržena krbová kamna jako druhý zdroj vytápění.
 
Pokud hledáte pro sebe a svou rodinu komfortní, moderní a cenově dostupné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dopravní dostupností a bohatými možnostmi pro volnočasové aktivity, tento dům v obci Drahoraz by mohl být právě tím vhodným místem pro vás. Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací či domluvení prohlídky. Těším se na Vás na prohlídce.
 

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rožďalovicích.