Prodej bytu 1+kk, Loučná nad Desnou, 30 m2

Loučná nad Desnou

3 390 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 156 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLoučná nad Desnou
ID35
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná30 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Loučné nad Desnou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Představujeme Vám „Apartmán Panorama“ - moderní apartmánový mezonetový byt 1+kk v malebné obci Loučná nad Desnou, který je jedinečnou příležitostí investice v této lukrativní lokalitě nabízející nádhernou přírodu a nepřeberné množství rekreačního a sportovního vyžití. V dochozí blízkosti se nachází rodinné lyžařské centrum Oáza, zámecký park a exkluzivní dětské hřiště, které nemá konkurenci v nejširším okolí. V blízké dojezdové vzdálenosti nejen autem, ale i prostřednictvím kvalitního systému veřejné dopravy, se nachází celá řada dalších zajímavých míst (ski areály Kareš, Kouty, Přemyslov, Červenohorské sedlo, ale také třeba termální lázně Velké Losiny, lázeňské město Jeseník atd.).
Přímo u apartmánového domu se nachází kvalitní restaurace, kde je možné pokrýt stravovací potřeby, aniž by bylo nutno během pobytu vařit, případně posedět s přáteli v příjemném moderním prostředí.
Byt o rozloze 30 m² je situován ve zděném domě s výhledem na panorama hor a nabízí komfortní obytné prostředí a velmi nízké náklady na provoz.
Apartmán je nově vybudovaný, datovaný rokem 2018, a vyniká svou moderní architekturou a kvalitním provedením. Jeho mezonetové řešení poskytuje dostatek úložných prostor nejen díky efektivně navrženému nábytku na míru a architektonickým prvkům, které dodávají bytu jedinečný charakter, ale i prostorné sklepní kóji, která zajistí bezpečné uložení Vašich sportovních potřeb včetně možnosti nabíjení elektrokol.
Interiér tohoto bytu byl pečlivě navržen tak, aby umožnil pohodlné ubytování čtyř osob. V horní části bytu se nachází místo pro klidný spánek čtyř osob, zatímco v dolní části lze případně ubytovat pátou osobu na rozkládacím gauči. Otevřený obývací prostor s kuchyňským koutem je plně připraven pro Vaše společné chvíle a poslouží jako příjemné zázemí pro podnikání Vašich aktivit.
Součástí nabídky je soukromé parkoviště přímo před domem, což přidává na pohodlí a bezpečnosti. Kromě toho, k domu patří i společná zahrada, která nabízí příjemné venkovní prostředí pro relaxaci a odpočinek.
To vše činí z bytu atraktivní investici pro krátkodobé pronájmy, případně poskytuje potenciál pro výdělek z turistického ruchu, zatímco Vy nevyužíváte byt pro osobní potřebu.
Součástí prodeje je také přenechání vlastních webových stránek "apartmanpanorama".
Tento mezonetový byt je plně vybaven a připraven k okamžitému využití bez nutnosti dalších dodatečných investic. Nečekejte, a kontaktujte nás ještě dnes, abyste si mohli tento krásný byt prohlédnout a pocítit jeho jedinečnou atmosféru na vlastní kůži.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Loučné nad Desnou.