Prodej rodinného domu, Milčice, 180 m2 (ID: 1290927)

Milčice

5 950 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 356 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMilčice
IDN293
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná180 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha180 m2
Plocha nemovitosti535 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Milčicích

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele Vám představujeme tento rodinný dům, který je momentálně řešen jako dvougenerační. Ve dvou patrech zde naleznete dva byty o dispozici 3+kk. Oba byty jsou téměř identické a mají rozlohu téměř 90 m2.

Vítáme Vás v malebné obci Milčice, nedaleko od Sadské, Českého Brodu a Nymburku.

Dům prošel v posledních letech řadou úprav a vylepšení, včetně instalace plastových oken a modernizace rozvodů vody. Dům stojí na pozemku o rozloze 535 m2, který poskytuje dostatek prostoru pro vaše potřeby a relaxaci.

Nemovitost je napojena na kanalizaci a vodovod, a pro zálivku zahrady je k dispozici vlastní kopaná studna na pozemku. Vytápění je řešeno kombinací elektrického kotle a kotle na tuhá paliva.

Jednou z výhod této nemovitosti je její poloha v klidné ulici a skvělá dopravní dostupnost na dálnici a několika větších měst v okolí.

Dům není problém financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme.

Doporučujeme prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Milčicích.