Prodej bytu 4+1, Havlíčkův Brod, Žižkov II, 85 m2 (ID: 1298333)

Žižkov II, Havlíčkův Brod

4 770 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK a právních služeb
Hypotéka od 22 732 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaŽižkov II, Havlíčkův Brod
ID103
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná85 m2
VlastnictvíOsobní
Lodžie

Origo partneři v Havlíčkově Brodě

Popis

Byt i pro velkou rodinu
Ty tam jsou doby, kdy se v jedné místnosti tísnila celá rodina včetně prarodičů a dost dobře možná i pes a kočka. Mladých lidí, kteří by dnes chtěli bydlet s rodiči je čím dál tím méně a naopak těch, kteří vyžadují více soukromí a prostoru jak pro sebe, tak své děti, je stále více. Zde jednoznačně platí pravidlo, že čím více, tím lépe. Tedy čím více místností a úložného prostoru, tím více komfortu a možností. Vlastní pracovna a možnost práce z domu nebo snad každé z dětí vlastní pokojíček. Věřte, že děti Vás za to budou milovat.

Žižkov II
Žižkov, u několika jedinců neoblíbený, u všech ostatních ale milovaný. A ti ostatní moc dobře ví, jak je Žižkov super místo na žití, a to hlavně pro rodinu. V blízkosti škola, školka, sportovní hřiště, nákupní centrum. Krátkou procházkou přes městský park do města a jen pár kroků do volné přírody. A co je možná to nejlepší, všude v okolí spoustu dětí, tedy hodně nových kamarádů pro vaše ratolesti a prožité dětství, na které budou jednou rádi vzpomínat.

Další info zde: https://bytzizkovhb.webnode.cz

- byt po kompletní rekonstrukci
- nové jádro
- nová elektrika
- nové podlahy
- bezpečnostní a protihlukové dveře

Pro více informací a sjednání prohlídky prosím kontaktujte makléře nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Havlíčkově Brodě.