Prodej rodinného domu, Orlické Záhoří, 230 m2

Orlické Záhoří

Rezervováno
12 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 57 188 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

StavRezervováno
AdresaOrlické Záhoří
ID211-NP03936
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná202 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy138 m2
Podlahová plocha230 m2
Plocha nemovitosti1982 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Elektřina400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice
VodaVodovod
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Orlickém Záhoří

Popis

Zvu Vás na prohlídku této novostavby na exkluzivním místě v malebném Orlickém Záhoří, která se stala symbolem dokonalého spojení komfortu a přírodní krásy. Tento nádherný zděný dům o dispozici 5+kk se nachází v klidné lokalitě a nabízí prostorné a moderní bydlení pro vaši rodinu.

Dům o zastavěné ploše 138 m2 stojí na pozemku o celkové výměře 1982 m2 a díky své obytné výměře 202 m2 nabízí komfortní bydlení pro osm osob.

V přízemí domu se nachází vstupní chodba, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatná toaleta, technická místnost, komora (sklad), velký obývací pokoj s kuchyňským koutem. V patře domu se nachází čtyři samostatné pokoje, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta.

Tento dům je vybaven moderním tepelným čerpadlem, které zajišťuje efektivní vytápění a snižuje náklady na energie. Alternativně je možné využít kamna na tuhá paliva umístěná v obývacím pokoji, která přidávají domovu příjemnou atmosféru a teplo.
V přízemí se nachází podlahové topení ve všech prostorách, v patře jsou osazeny deskové radiátory.

Okolí domu nabízí širokou škálu aktivit a služeb pro aktivní životní styl. Pro milovníky přírody a sportu je zde nepřeberné množství vyhlídek, včetně turistiky, cykloturistiky, horolezectví a lyžování nebo jezdecký klub. V blízkosti se nacházejí restaurace, obchody, základní i mateřská škola, obecní úřad, pošta, potraviny.

Využijte naší virtuální prohlídku a projděte si celý dům z pohodlí vašeho domova.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost k vlastnictví tohoto rodinného domu v Orlickém Záhoří. Kontaktujte mě pro více informací nebo si domluvte osobní prohlídku.
Certifikovaný realitní makléř
Michal Parák

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Orlickém Záhoří.