Prodej vily, Jindřichovice pod Smrkem, 494 m2

Jindřichovice pod Smrkem

12 790 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 60 953 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJindřichovice pod Smrkem
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná494 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti5030 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
Garáž

Origo partneři v Jindřichovicích pod Smrkem

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízím k prodeji rodinný dům, který byl původně velkolepou stavbou motorového mlýna z roku 1834. Tento výjimečný objekt se nachází v obci Jindřichovice pod Smrkem v Libereckém kraji, v malebné vesničce, jejíž klid a pohádkové prostředí vyhledává i známý divadelní a filmový herec Jaroslav Dušek.

Nabízený objekt je v současné době rodinný dům o dispozici 6+1 s prostornou garáží a poskytuje komfortní celoroční nebo rekreační bydlení v 5 samostatných pokojích s koupelnami. Interiér domu je velkorysou kombinací kovu, kamene a dubového dřeva. Z původního stavu se zachovaly dobové klenby, vstupní portál a část pekařské pece.

V průběhu let prošel objekt rozsáhlou a nákladnou rekonstrukcí a splňuje veškeré požadavky na současné moderní bydlení se zachováním romantického ducha historického objektu. Zdrojem pitné vody je vlastní studna, odpady jsou svedeny do dvoukomorového septiku a ČOV. Vytápění je vyřešeno elektrickými přímotopy a dvěma krby na dřevo. V celém domě je WIFI, EZS (el. systém zabezpečení) a na dálku i lokálně programovatelné vytápění všech místností.

U domu se nachází rozlehlý udržovaný park se vzrostlými stromy a okrasnými dřevinami a zahrada se skleníkem. Parkování je řešeno v prostorné garáži nebo na velkorysých vydlážděných plochách kolem domu. Z oken je nádherný výhled na potok, skleník a romantický dřevěný srub. Dům, potok a zahrada se vzrostlými stromy tvoří v celkovém dojmu jedinečnou a mimořádnou oázu klidu a komfortu.

Dům a jeho okolí si můžete projít ve fotografiích inzerátu, na videu a především prostřednictvím virtuální prohlídky na stránce https://reality-knebort.cz/dum-6-1-se-zahradou-reality-39.html.

Pro bližší informace a prohlídku, této úžasné nemovitosti, mě neváhejte kontaktovat.

Při rychlém jednání nabízí majitelka možnost slevy.

S financováním velmi rád pomohu

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Jindřichovicích pod Smrkem.