Prodej pozemku pro bydlení, Vlastějovice, 902 m2

Vlastějovice

3 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 15 727 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaVlastějovice
ID0335-NP00047
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti902 m2

Origo partneři v Vlastějovicích

Popis

Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o rozloze 902 m², situovaný v malebné obci Březina, nedaleko Vlastějovic. Pozemek se nachází v krásné přírodní lokalitě u řeky Sázavy, což zaručuje klidné a příjemné prostředí pro výstavbu rodinného domu nebo rekreačního objektu.

Tento rovinatý pozemek nabízí široké možnosti využití. Dle územního plánu je vymezen jako plocha smíšená obytná venkovská. Na pozemku je již zavedena elektřina a zdrojem pitné vody je vlastní studna. Kanalizace bude řešena ČOV nebo jímkou.

Obec Březina se nachází 7 km od Zruče nad Sázavou, kde naleznete kompletní občanskou vybavenost. Nejbližší školka a škola se nacházejí ve 2 km vzdálených Vlastějovicích. V okolí je mnoho turistických a cyklistických tras, ideálních pro milovníky přírody a aktivního odpočinku.

Dojezdová vzdálenost na dálnici D1 je 12 km, do Prahy autem za 45 minut a do Kutné Hory za 30 minut. Obcí také prochází železniční trať Čerčany – Světlá nad Sázavou, což zajišťuje skvělou dopravní dostupnost.

Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tento pozemek je ideální investicí pro ty, kteří hledají klidné a přírodní prostředí pro svůj nový domov.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vlastějovicích.