Prodej chaty, Česká Třebová, 25 m2

Česká Třebová

777 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 3 703 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaČeská Třebová
ID11
StavbaDřevěná
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná25 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti439 m2

Origo partneři v České Třebové

Popis

Snili jste někdy o vlastní chatě poblíž sjezdovky? Teď máte příležitost!

Nabízíme k prodeji útulnou novou chatu s výhledem do malebného okolí. Tento jedinečný objekt se nachází v těsné blízkosti sjezdovky, takže milovníci zimních sportů mají možnost vyrazit na svah rovnou od dveří. Kromě toho se chata nachází jen pár minut od centra města, kde máte k dispozici veškerou občanskou vybavenost, restaurace a obchody.

Chata je nově postavená, moderně vybavená, ale stále si zachovává kouzlo venkovského stylu. Je ideální pro relaxaci, dovolenou nebo jako investiční příležitost.

Vlastnosti:

Perfektní lokalita – na hranici přírody i blízko města

Krásné výhledy na okolní krajinu

Moderní interiér s kvalitním zpracováním

Skvělý přístup ke sjezdovkám a turistickým trasám

Nezmeškejte šanci pořídit si tuto skvělou chatu. Zavolejte ještě dnes a přijďte si prohlédnout tuto výjimečnou nemovitost!

Cena: 1.190.000,- Kč
Pozor dnes sleva na: 777.000,- Kč platí pouze do konce září.

Součástí ceny jsou i podíly na okolních pozemcích: 732/15, 820/6 a 822/9. K.Ú. Parník, Česká Třebová

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v České Třebové.