Pronájem kanceláře, Vratimov, Frýdecká, 135 m2

Frýdecká, Vratimov

19 000 Kč
/za měsíc
plus služby 4000,- Kč (elektřina, vytápění, voda, internet)
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaFrýdecká, Vratimov
ID0149
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná135 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha135 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vratimově

Popis

Hledáte komerční prostory s dostatkem soukromí a možností propojení bydlení s podnikáním?

V zastoupení majitele vám nabízíme k pronájmu bytovou jednotku o velikosti 3+kk a komerční prostory v oploceném víceúčelovém areálu na ul. Frýdecká ve Vratimově. Byt má rozlohu 90 m2 a je situován i spolu s nebytovými prostory o rozloze 45 m2 v prvním patře domu. K dispozici je také část zahrady kolem domu a 2 parkovací místa. Nabízené prostory mají samostatný vstup. Interiér bytu je navržen s důrazem na praktičnost: ze vstupní chodby se vchází do všech samostatných místností, obývací pokoj je propojený s kuchyní, dvě ložnice a prostorná koupelna s WC.

Suterén domu se využívá pro kancelářské účely s denním provozem. Celý areál prošel v roce 2015 postupně rekonstrukcí. Má výbornou polohu kousek od centra Ostravy nebo Frýdku-Místku.

Nájem činí 19 000,- Kč, plus služby 4 000,- Kč (elektřina, vytápění, voda, internet) + vratná kauce.
Provize realitní kanceláři je jeden měsíční nájem.
Bytová jednotka je k dispozici ihned.
Prohlídky bytu jsou po předchozí domluvě možné kdykoliv. Pro jakékoliv doplňující informace mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Vratimově.