Prodej rodinného domu, Dalovice, 650 m2 (ID: 1307153)

Dalovice

18 900 000 Kč
/za nemovitost
včetně právních služeb a odměny RK
Hypotéka od 90 072 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDalovice
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná650 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1842 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Dalovicích

Popis

Prodej nádherného domu 7+kk o ploše 650 m2 s garáží pro 4 auta, tělocvična, pěkná zahrada se vzrostlými stromy (1 842 m2) nacházející se v předměstí Karlových Varů, Dalovice. Z domu dech beroucí výhledy na zahradu a okolí.

Dům vytápěn tepelným čerpadlem vzduch-voda. Předností domu garáž pro 4 auta, samostatný byt 1+kk s vlastní kuchyní a koupelnou, výtah, podlahové vytápění, velká okna, nadstandardní provedení domu, použity prémiové materiály - velkoformátová italská dlažba, třívrstvé dubové podlahy, design interiér dveře atd.

Jedná se o podsklepený objekt zděné konstrukce, s podkrovím, sedlová střecha. Výtah vede ze suterénu do prvního patra.

V suterénu domu se nachází prostorná garáž pro 4 auta (115 m2), tělocvična (68,5 m2) se zázemím (vlastní koupelna se sprchovým koutem)- samostatný vstup. Dále zde najdeme technickou místnost (21 m2), úložné prostory (12 m2) a strojovnu pro výtah.

V přízemí velká vstupní hala se skříněmi na míru, samostatný byt 1+kk s vlastní kuchyní a koupelnou (25 m2), prostor pro podnikání/salonek (59 m2), moderní KOUPELNA se sprchovým koutem (7 m2), prádelna a technická místnost (11 m2), samostatná toaleta.

Dominantu domu tvoří útulný obývací pokoj s krbem (81 m2) kde budete chtít trávit volný čas. Z obývacího pokoje krásné výhledy na zahradu. Na obývací pokoj plynule navazuje stylová kuchyně s jídelním stolem. Kuchyň plně vybavena, spotřebiče značky Siemens. Krásu kuchyně podtrhují kachlová kamna.

Do patra domu lze vyjet výtahem nebo vyjít po schodech. V patře se nachází útulná ložnice (25 m2) a dva dětské pokoje (28 m2 a 21 m2). K ložnici náleží samostatná koupelna s vanou a vlastní šatna. Oba dětské pokoje jsou velmi světlé (21 a 28 m2) a disponují dostatkem úložných prostor. Ze všech pokojů krásné výhledy na zahradu a okolí.

Komfortní bydlení poskytují dvě koupelny v patře, jedna se sprchovým koutem a druhá s vanou (18 m2). Koupelny provedeny v nadstandardu, italská velkoformátová dlažba obklady.

V patře domu se dále nachází galerie, která je využita jako pracovna. Dostatek úložných prostor poskytuje velká šatna (32m2).

V třetím nadzemním podlaží je nadkleštinový prostor o ploše 130 m2.

Plánky domu na vyžádání.

Lokalita domu vybízí k příjemným procházkám, sportovnímu vyžití, jízdy na kole. V blízkosti veškerá občanská vybavenost: škola, školka, sportoviště, obchody, restaurace, lékař atd. Centrum Karlových Varů je vzdálené 4 km., golfová hřiště pár minut autem.

Možno financovat hypotékou. Doporučujeme prohlídku a koupi tohoto krásného domu. Těšíme se na vás !

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dalovicích (okr. Karlovy Vary).