Prodej rodinného domu, Košťany, K zámku, 127 m2 (ID: 1309167)

K zámku, Košťany

8 000 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 38 126 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK zámku, Košťany
ID60723
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná127 m2
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy159 m2
Plocha nemovitosti656 m2
Plocha zahrady497 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž
Terasa
Parkování

Origo partneři v Košťanech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Elegance a komfort se spojují v tomto novém rodinném domě, který se nachází v úchvatné, zelené lokalitě, blízko lázeňskému městu Teplice.

S dispozicí 4+1 a užitnou plochou 127 m2, tento dům vás přivítá svým prostorným obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem, třemi ložnicemi, dvěma moderními koupelnami (jedna s vanou, druhá s WC), chodbou a garáži.

Dům je vybudován s důrazem na eleganci a kvalitu. Použité materiály zahrnují například špičkové velkoformátové dlaždice z Itálie a nádherné lišty z Belgie. Podlahové vytápění, klimatizace, systém rekuperace a příprava na fotovoltaiku zajišťují nejen komfort, ale také nízké náklady na bydlení. Bezpečnost je zaručena moderním bezpečnostním systémem. Francouzská okna zajišťují dostatek přirozeného světla a vzduchu.

Nádhernou zahradu s výhledem do zeleně můžete využít nejen ke grilování, odpočinku a hraní s dětmi. Teplice jsou vzdálené pouze 10 minut autem, Praha 50 minut autem. Perfektní občanská vybavenost.

Cena je včetně dokončení na klíč, dům bude dostaven ještě před koncem tohoto roku a kolaudace je plánovaná na duben 2025.

Tento luxusní domov je dokonalou kombinací moderní architektury, funkčnosti a komfortu v krásném rezidenčním prostředí. Kontaktujte mě a já vás osobně provedu touto jedinečnou nemovitostí!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Košťanech.