Prodej bytu 2+kk, Bečići (Бечићи), Černá Hora, 46 m2

Bečići (Бечићи), Černá Hora

4 263 870 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaBečići (Бечићи), Černá Hora
IDMNE2946-46
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná46 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha46 m2
Garáž

Origo partneři

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej apartmán s 1 ložnicí v moderním komplexu nacházejícím se v přímořském lázeňském městečku Bečići v Černé Hoře. Město navazuje promenádou na větší letovisko Budva. Unikátní komplex ve výstavbě nabízí komfort srovnatelný s luxusním hotelem. Budova má 13 podlaží, výtah a nabízí výhled na moře a hory.

Nabízený apartmán č. 46 o celkové rozloze 46,21 m2 je situovaný ve 12. patře budovy. Sestává z 1 ložnice, 1 koupelny a kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem. Parkování pro rezidenty je zajištěné v rámci komplexu.

V komplexu bude k dispozici venkovní i krytý bazén, dětská herna, plně vybavená posilovna, relaxační zóna s pohodlnými křesly a v rámci SPA zde bude sauna, pára a masáže. Naleznete zde také multifunkční konferenční místnost a pořádat se budou lekce jógy a vodního aerobiku. Komplex nabízí naprostý komfort, recepce bude otevřená 24 hod a personál bude přítomný po celý den a bude zajišťovat čistotu v celém komplexu a pohodlí rezidentů.

Komplex se nachází na krásném místě, kdy se po příjemné cestě podél lesa a potoka dostanete na pláž Bečići, která je jedna z nejkrásnějších v Černé Hoře a jedna z nejčistších pláží v Evropě. Vzdálenost komplexu od moře je cca 400 m.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.