Prodej rodinného domu, Horažďovice, Zahradní, 100 m2

Zahradní, Horažďovice

5 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 28 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZahradní, Horažďovice
IDD298
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná150 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy90 m2
Podlahová plocha100 m2
Plocha nemovitosti345 m2
Plocha zahrady225 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Origo partneři v Horažďovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou a garáží v klidné části města Horažďovice, v tiché ulici Zahradní. Horažďovice je městečko na břehu zlatonosné řeky Otavy na cestě mezi Strakonicemi a Sušicí místo v Pošumaví na rozmezí Jihočeského a Plzeňského kraje. Jedná se o řadový cihlový dům s dvěma nadzemními a jedním podzemním podlaží o zastavěné ploše domu cca 90 m2 a s celkovou plochou pozemku 345 m2. Vnitřní dispozice 4+2 o obytné ploše cca 110 m2 - přízemí: vstupní zádveří, chodba, kuchyně s kuchyňskou linkou, plyn. sporákem a volně propojeným obývacím pokojem. Na chodbě spíž, koupelna (se sprchovým koutem, umyvadlem a připojení k pračce), samostatné WC. V patře: kuchyně s kuchyňskou linkou a sporákem a tři pokoje. Koupelna s vanou, umyvadlem a WC. Na obytnou část navazuje prostor, dříve využívaný jako kadeřnictví 10 m2, s vlastním vchodem. Pod obytnou částí se nachází sklepní prostory (uhelna, kotelna, sklep). Součástí domu je dále samostatná garáž s dalšími přístavky (dílny, kolna). Za domem je klidná, slunná zahrada s připraveným prostorem na bazén, kolnou a skleníkem. Vytápění domu je zajištěno kotlem na plyn (2 roky ), nebo krbovými kamny, voda přivedena z obecního řádu, nebo z vlastní studny pod domem (ve sklepě) využívána do koupelen a WC, odpad sveden do kanalizace.
Klidné umístění nemovitosti v části města Horažďovice zaručuje soukromí bez rušení, přičemž vše potřebné je na dosah, nebo o krok dál. Naleznete zde nemocnici, nákupní možnosti, parky, zeleň, lesy, bazén, obchody, z dopravy jezdí pravidelná linka autobusů i vlakového spojení. Nechte se okouzlit místem tohoto domova a udělejte z něj svůj nový příběh. PENB se vyhotovuje, z tohoto důvodu uveden ve třídě G.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horažďovicích.