Pronájem bytu 1+1, Bruntál, Cihelní, 34 m2 (ID: 1310310)

Cihelní, Bruntál

8 000 Kč
/za měsíc
+ provize RK, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaCihelní, Bruntál
ID00290
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná34 m2
Patro5. z 8
VybavenoČástečně
Druh objektuV bloku
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti81 kWh/m2 za rok
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Origo partneři v Bruntálu

Popis

Pronájem bytu 1+1 v Bruntále.
Moderní byt 1+1 v lokalitě Cihelní nabízí komfortní a útulné bydlení. Jeho užitná plocha 34 m2 je rozdělena na obývací pokoj a kuchyň. Koupelna se sprchovým koutem a WC. Byt se nachází ve velmi dobrém stavu v panelové budově v 5. patře s výtahem. K bytu patří i lodžie s výhledem a sklep pro uložení věcí. Vytápění je zajištěno ústředním dálkovým topením. Byt je částečně zařízený.
Ideální pro jednotlivce nebo mladý pár, kteří ocení pohodlí moderního bydlení v klidné lokalitě s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti.
Měsíční nájem je ve výši 8000 Kč včetně služeb, elektriku si nájemce platí zvlášť, Kauce 16.000 Kč, poplatek družstvu je ve výši 3000 Kč. Volný ihned.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Bruntálu.