Pronájem bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Krásova, 63 m2

Krásova, Žižkov - Praha 3

31 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky, kauce a provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaKrásova, Žižkov - Praha 3
IDN65218
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná63 m2
Patro2. z 7
Typ objektuPatrový
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha63 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
TopeníPodlahové
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, MHD
Garáž
Sklep
Výtah

Origo partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nový luxusní byt 2+kk (62,59 m2) + sklep (11 m2) + garážové stání, v rezidenčním projektu Viktoria Center na nároží ulic Seifertova a Krásova, Praha 3. Byt je částečně zařízený, ve fotogalérii naleznete tři vizualizace, které slouží pro lepší představu, jak může byt vypadat po zařízení nábytkem.

Projekt Viktoria Center představuje díky své poloze na hranici historického centra města i díky originálnímu architektonickému řešení ojedinělou kombinaci.

V bytě jsou špičkové standardy vybavení a provedení, jako například: ventilace, podlahové vytápění, dřevěná francouzská okna (trojsklo), sanita Laufen Pro včetně hlavových a bidetových sprch, domácí video telefon, dveře bezpečnostní plus požární hlásič, atd. Do bytu je přiveden optický kabel (CZ.net) a koaxiální kabel (Vodafone).

Dispozice: vstupní předsíň, koupelna 4,7 m2 (dvojumyvadlo se skříňkou, sprchový kout, otopný žebřík, místo pro pračku a sušičku), samostatné WC (toaleta, umyvadlo, sprška), útulná ložnice 14,13 m2 a velký obývací pokoj 30,33 m2 s prostornou šatnou a kuchyňským koutem, nová kuchyňská linka je bohatě vybavena (chladnička s mrazákem, indukční varná deska + vestavná horkovzdušná trouba s grilem, myčka, vestavná mikrovlnná trouba, digestoř).

Komfort bydlení zvyšuje supermarket Lidl, drogerii Teta, ale i bistro s domácími těstovinami, oblíbené květinářství nebo třeba bankomat a další služby, vše je přímo v areálu.

Garážové stání pro jedno auto je pouze 15 m od bytu. Tramvajová zastávka je hned před rezidencí, centrum Prahy 1,5 km. Spousta zeleně a parků se nachází v blízkém okolí – Riegrovy sady, parky Vítkov a Parukářka.

Byt je volný ihned. Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemce na základě jím zvolených kritérií.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 3.