Prodej pozemku pro bydlení, Ročov, 970 m2

Ročov

2 489 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 11 862 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaRočov
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti970 m2

Origo partneři v Ročově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout k prodeji pozemek o výměře 970m2, který se nachází v městysi Horní Ročov. Dle územního plánu je tento pozemek určený k bydlení, zejména v rodinných domcích. Pozemek se nachází na okraji obce, který nabízí přímý výhled na CHKO České středohoří. Tento rovinatý pozemek je ideální pro stavbu vašeho vysněného domova. Pozemek je vybaven přípojkami na vodu, kanalizaci a elektřinu, které jsou umístěny na okraji pozemku. To znamená, že budete mít snadný přístup k veškerým potřebným službám. Příjezd na pozemek z asfaltové silnice, což zaručuje pohodlnou a bezproblémovou dostupnost.

V Horním Ročově se nachází pošta, základní a mateřská škola, sbor dobrovolných hasičů, kulturní dům, dětské hřiště, multifunkční hřiště, zastávka autobusu i prodejna potravin. V okolí vede mnoho cyklostezek a obec je součástí přírodního parku Džbán.

Horní Ročov leží na hranici ústeckého a středočeského kraje, výhodou je tudíž dobrá dostupnost (30 min.) do Prahy po dálnici D6 (letiště) a D7 (Zličín).

Financování úvěrem je možné, s jeho vyřízením za nejlepších dostupných podmínek Vám mohu pomoci.

Pokud hledáte vhodné místo pro stavbu svého nového domova, tento pozemek je pro vás ideální volbou. Neotálejte a kontaktujte mě ještě dnes.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Ročově.