Prodej bytu 3+kk, Karlovy Vary, Mattoniho nábřeží, 78 m2

Mattoniho nábřeží, Karlovy Vary - Drahovice

4 500 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 21 446 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaMattoniho nábřeží, Karlovy Vary - Drahovice
ID06757
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná78 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha78 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Karlových Varech

Popis

Nabízíme exkluzivní prodej částečně vybaveného bytu 3+kk o celkové ploše 78,1 m2 v 1. nadzemním podlaží novostavby z roku 2017 v prestižní Residenci Mattoniho nábřeží. Tento moderní byt je ideální pro rodinu i jednotlivce hledající komfortní bydlení.

Hlavní výhody bytu:

• Obývací pokoj s kuchyňským koutem: Kuchyňská linka vyrobená na zakázku v Německu, včetně vestavěných spotřebičů značky Siemens (lednice s mrazákem, myčka, pečicí trouba) a indukční varné desky Miele s vestavěnou digestoří.
• Ložnice: Plovoucí podlaha ve dřevěném dekoru, manželská postel.
• Další pokoj: Ideální jako dětský pokoj nebo pracovna.
• Koupelna: Keramická dlažba, sprchová zástěna walk-in se sprchovou hlavicí déšť, rohová hydromasážní vana, pračka se sušičkou značky AEG.
• Toaleta: Samostatná, s vlastním umyvadlem.
• Úložné prostory: Dvě vestavěné skříně v předsíni, sklep.

Další vybavení:

• Podlahové topení v celém bytě.
• Plastová okna s dvojsklem a zatemňovacími závěsy.
• Dřevěné vnitřní dveře s obložkami.
• Garážové stání o výměře 13,25 m2 zahrnuté v ceně.

Lokalita:

Byt se nachází v Drahovicích, jedné z nejlukrativnějších částí města Karlovy Vary, pouhé dva kilometry východně od lázeňského centra. Blízkost Karlovarské krajské nemocnice, mateřské školky, základní a střední školy, gymnázia, lékárny, obchodu s potravinami a kina Drahomíra nabízí pohodlí a dostupnost všech potřebných služeb.

Volný čas a doprava:

Okolí nabízí široké možnosti pro cykloturistiku a procházky kolem řeky Ohře. Výborná dopravní obslužnost zajišťuje snadný přístup k hlavní dopravní tepně I/6 směrem na Prahu. Pro milovníky hor je nástupní stanice na Klínovec v Jáchymově vzdálena pouhých 20 minut autem.

Virtuální a Osobní Prohlídky:

Nabízíme vám možnost shlédnout 3D prohlídku a video nemovitosti z pohodlí vašeho domova, což vám umožní lépe si představit potenciál tohoto domu.

Tento byt představuje skvělou příležitost pro komfortní a moderní bydlení v srdci Karlových Varů. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Karlových Varech.