Prodej rodinného domu, Brandýsek, Pod Vinicí, 154 m2

Pod Vinicí, Brandýsek

13 950 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize
Hypotéka od 66 482 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPod Vinicí, Brandýsek
ID06734
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná154 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha154 m2
Plocha nemovitosti1549 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Brandýsku

Popis

Nabízíme vám k prodeji jedinečný rodinný dům o dispozici 5+kk, který se nachází v klidné a malebné lokalitě Pod Vinicí v obci Brandýsek, jen 6 km od města Kladno. Tento moderní dům z roku 2013, s podlahovou plochou 154 m2, je umístěn na rozlehlém pozemku o rozloze 1549 m2. Dům, nepodsklepený a zateplený, se dvěma nadzemními podlažími a pultovou střechou, je postaven z cihlové konstrukce a je v souladu s klesajícím terénem směrem k jihovýchodu.

Použité materiály a barvy povrchů (probarvená omítka ve světle šedé barvě v kombinaci s modrou, břidlicově černá krytina BRAMAC, plastová okna v červenobílém polodekoru) přirozeně zapadají do okolního prostředí. Dispoziční uspořádání domu je navrženo s ohledem na moderní potřeby bydlení čtyřčlenné rodiny.
Dům je postaven z bloků systému POROTHERM (40 CB a 30 CB) a byl v roce 2017 zateplen minerální vatou o tloušťce 15 - 20 cm. Plastová okna s trojskly zajišťují dostatečné osvětlení a větrání. Vytápění domu je řešeno tepelným čerpadlem voda-vzduch s podlahovým vytápěním a topnými žebříky v koupelnách. Dům je napojen na vodovod, kanalizaci a elektrickou síť. Splaškové vody jsou odváděny do přípojky splaškové kanalizace, zatímco dešťová voda je shromažďována v retenční nádrži pro zalévání zahrady. Na pozemku se nacházejí základy pro výstavbu garáže s materiálem na dokončení. Na dům byla zpracována technická inspekce nemovitosti.

Dispoziční řešení domu:

Přízemí:
Vstupní předsíň s vestavěným prostorem pro uložení oblečení a obuvi
Hala propojující obytnou část s koupelnou a technickou místností
Koupelna s walk-in sprchovým koutem, vanou, místem na pračku a bojlerem (500 l)
Samostatné WC s umyvadlem
Obytná část se sníženým obývacím pokojem, jídelnou, kuchyní a spíží
Vstup na prostornou terasu a zahradu přes posuvné dvoukřídlé dveře
Hlavní ložnice umístěná na severozápadní straně domu

2. nadzemní podlaží:
Chodba
Tři pokoje
Druhá koupelna se sprchovým koutem, rohovou vanou a WC

Zahrada nabízí menší bazén s technologií a dětské hřiště s houpačkami. Prostorná terasa je ideální pro rodinné grilování a venkovní posezení.

Obec Brandýsek poskytuje veškerou občanskou vybavenost, včetně zdravotnického zařízení, lékárny, pošty, mateřské a základní školy, hasičského sboru, obchodů s potravinami a hospod. Skvělá dopravní dostupnost je zajištěna blízkostí dálnice D7 a pravidelnými autobusovými i železničními spoji do Kladna, Kralup nad Vltavou a Prahy.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost!

Pokud hledáte harmonii moderního bydlení a blízkosti přírody, je tento dům pro vás ideální volbou. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Před osobní prohlídkou doporučuji shlédnout 3D prohlídku z pohodlí vašeho domova. Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě počtu nákupních nabídek.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brandýsku.